Slankekure

Tina har tabt 7,5 kilo på 7 uger

10. januar 2011 af Redaktion
Tina har testet Alli og Slankedoktor de sidste 7 uger, og er meget begejstret.

Slankedoktor.dk og alli
Startvægt: 99,7 kilo
Vægt denne uge: 92,2 kilo
Højde: 167 cm
Samlet vægttab:
7,5 kg

Tina har testet alli-pillen og slankedoktor de sidste 7 uger - lige midt i julen. Læs hendes vurdering her:

Hvad var dine fordomme om alli?
Troede faktisk ikke, de ville virke ret meget, og at det ville være spild af penge. Og at man i stedet bare spiste sundt. Og jeg troede, at de først virkede, hvis man fik den dosis, som når de er på recept - hvilket er dobbelt op.

Hvordan var dine erfaringer med alli?
Jeg må sige jeg blev væsentligt klogere, har bestemt tabt mig mere med Alli end uden. Men man skal kun tage dem, hvis der noget fedt i maden fx til aftensmaden, men hvor der let kommer.

Lidt fedt i maden i form af enten olie eller kødet kan være lidt fedtholdigt. Men men men, spis kun fedt med meget måde, da man ellers får luft i maven, meget maverumlen, mange toiletbesøg. Så det lærer man hurtigt at undgå.
Men jeg synes bestemt, det har været en god hjælp undervejs og køber selv en portion mere.

Hvem vil du anbefale alli?
Jeg vil anbefale Alli til dem, der gerne vil se resultater, og stadig spise nogenlunde, som de plejer. Det er helt klart en motiverende faktor, at vægten går ned hverken for hurtigt eller for langsomt. Men man skal ikke tage Alli, hvis man ikke lægger sin kost om, så er det lige meget. Det er ikke en pille, man skal tage i den tro, at så bliver jeg slank uden at gøre andet.

Hvad var det sværeste ved forløbet?
For mig var det sværeste alle fristelserne her i december… Men også lige at vænne sig til nye vaner.
Og synes det var svært at få overskud til at motionere …. Suk.

Hvad var det mest positive?
Tænk jeg synes hele forløbet har været så godt - og helt fantastisk! Jeg er kommet i gang og har fået de rigtige redskaber. Det allerbedste er måske, at man ikke ville give op - fordi man stod jo ligesom til regnskab ved at skrive dagbog på Oestrogen hver uge.

På den måde har det været let at holde mig på sporet.

Hvad vil du gøre nu/have som mål?
Jeg tænker, jeg er nødt til at forsætte den gode stil og vil gerne tage imod tilbuddet om. At blogge hos jer - på den måde er det stadig offentligt, og jeg bliver virkelig holdt fast.

Mit mål er så absolut at komme ned i min gamle normalvægt, og det skal bare lykkes denne gang.
Og jeg vil gøre det på flere fronter, dels vha kostomlægningen, flere Alli piller. Og så er jeg omsider startet i Fitness center, i denne uge har jeg været til Zumba og Spinning. Og jeg både kan og vil og skal nå det inden min sommmerferie!

Læs hele Tinas dagbog og mød flere testpiger her

Så mon ikke det lykkes for mig, det tror og håber jeg virkelig, nu jeg er kommet så godt fra start!! Og så skal jeg lige i gang igen med Slankedoktor.dk - det har jeg ikke haft det store overskud til, men jeg har masser af tid og overskud nu.

Og så lige til slut 1000 tak fordi jeg fik lov at være med i det her - og er nødt til at følge det helt til dørs.
Det har virkelig været en positiv oplevelse for mig.


Rigtigt godt år 2011
Mange varme Knus
Tina

Sponsoreret indhold