Slankekure

Vægttabet går den rigtige vej

18. juni 2010 af Anne-Marie Zimmerman
Alt i alt en fin uge, hvor jeg har smidt et lille kilo...så skal jeg bare lære at bruge målebåndet korrekt J

Startvægt: 117 kg

Start BMI: 40,5

Nuværende vægt: 114,1

Nuværende BMI: 39,5

Nuværende taljemål: 111

Nuværende hoftemål: 132

KOST:
Har overholdt kostplanen meget godt. Har bl.a. prøvet "millionbøf med grøntsager" fra Slankeklubben, tilføjet lidt chili smagte det udmærket. På arbejdet har vi en super god kantine, som laver mad på den sunde måde (der er selvfølgelig de obligatoriske retter hist og her, så som stegt flæsk med persillesovs og pølser med kartoffelsalat, men det er - som bekendt - 'no go' når man gerne vil tabe sig).

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

De er bl.a. gode til at lave dressinger og salater på græsk yoghurt i stedet for majonæse eller fed creme fraiche. Ved retterne er der også små skilte, som oplyser om rettens fedtindhold er højt, middel eller lavt. Det gør det jo lidt nemmere at vælge sin mad med omhu. Jeg har efterhånden spist så mange gulerødder, at jeg drømmer om dem om natten - på den dårlige måde altså J.

MOTION:
Jeg har igen været ude at løbe 3 gange denne uge - den ene gang i silende regnvejr, hvor var det fedt at besejre min indre svinehund. Det er også blevet til lidt tid på den ellers efterhånden pænt støvede cross trainer i stuen, som jeg (sikkert ligesom rigtig mange andre) købte i et anfald af motivation og begejstring over "at nu skal der f… ske noget!" J.

Hovedrengøring i et par timer - gælder det også?

Anne-marie og slankeklubben

Anne-Marie tester Slankeklubben. Du kan følge hendes op- og nedture her på hjemmesiden. Nye indlæg hver fredag.

SKRIFTESTOLEN:
Grillhygge i lørdags med kølig hvidvin…og en håndfuld Labre Larver…et svagt øjeblik…suk.

UGENS UDFORDRINGER:

Der var lækker kage på arbejdet i går, utroligt hvor mange kolleger der har noget at fejre, når nu jeg ikke må få. Men jeg holdte mig til mit kildevand og frugt. Jeg pudser glorien og afslutter bloggen for denne uge he he...

Anne-Maries første uge

Anne-Maries anden uge

Anne-Maries tredje uge

Om Anne-Marie

Sponsoreret indhold