Sund

Spis dig slank med Camilla Framnes' livretter

24. januar 2017 af redaktionen
Camilla Framnes har tabt hele 76 kilo, så hun har masser af erfaring og gode fif til et vægttab. Hun spiser lækker og mættende mad hver dag, for hun ved efterhånden, hvilke ingredienser hun skal bruge for at 'få noget for kalorierne'.
Camilla Framnes holder sig sund og slank.

Hele 76 kilo er røget af Camilla Framnes fra 'De unge mødre', fra hun var allerstørst og til nu, hvor hun holder den slanke linje på forbilledlig vis.

Det formår hun især, fordi hun sørger for at spise lækker og mættende mad hver dag, så det hele ikke bliver alt for surt. For Camilla ved efterhånden, hvilke ingredienser hun skal bruge for at 'få noget for kalorierne', ligesom hun med tiden også har lært sig, hvordan hun skruer op for krydderier og smag, så måltiderne er noget, hun glæder sig til, og ikke noget, hun skal nøjes med.

Hold da op en forskel: Se Camilla Framnes' store vægttab

– Når jeg spiser så forholdsvis få kalorier, så skal maden altså smage godt, og mit daglige kalorieregnestykke kan sagtens gå op, uden at jeg er sulten og uden at spise kedelig mad, siger hun.

I det nye Ude og Hjemme, som er på gaden onsdag den 25. januar 2017, får du opskrifter på syv af Camillas livretter samt to eksempler på dagskost, så du kan tabe dig efter samme principper som Camilla Framnes.

Camillas livretter er lette at lave, ingredienserne kan købes i supermarkedet, og hele familien kan spise det samme. Er der enkelte retter, som mindre børn ønsker alternativer til, er det nemt at udskifte, som almindelige ris i stedet for blomkålsris.

Her kan du smugkigge i opskriften på én af Camillas livretter:

Spinatvaffel med laks og hytteost

Ingredienser

Opskrift til 4 personer

4 dl spinat

4 æg

120 g hytteost

8 tsk. loppefrøskaller

2 tsk. bagepulver

Salt og peber

Fyld

Lidt Philadelphia smøreost light

300 g laks

200 g avocado

120 g hytteost

Cherrytomater eller andet grønt

Sådan gør du

Bland alle ingredienser til vaflerne og blend dem til en ensartet masse. Bag vaflerne i et varmt vaffeljern. Nogle skal bruge fedtstof, det afhænger af vaffeljernet.

Camilla smører sin vaffel med Philadelphia light smøreost og lægger salatblade, laks, avocado, cherrytomater og hytteost på.

Næringsindhold pr. person

395 kcal, 37 pct. protein, 13 pct. kulhydrat, 50 pct. fedt

Camilla Framnes' 13 bedste slankeråd:

Camilla Framnes: Her er mine 13 bedste slankeråd

Sponsoreret indhold