Sund

Tak mor: Derfor vil dine børn sætte pris på dit rygestop

21. december 2021 Annonce for Nicorette®
De siger det måske ikke direkte, men dine børn vil helt sikkert være rigtig taknemmelige for, at du lægger cigaretterne på hylden – og de vil sætte pris på dit rygestop af disse simple årsager.
Annonce

Det kan være svært at tale med sine børn om rygning. De forstår ikke ord som ”afhængighed”, ”abstinenser” og ”rygetrang”, og derfor kan det også være svært at forstå, hvorfor mor ikke bare stopper, når nu det er usundt. Og når nu, der er så mange fordele lige rundt om hjørnet – ikke bare for dig, men også for dine børn.

Hvis du ikke har haft succes med at kvitte smøgerne alene for din egen skyld, så kan du måske gennemføre det for børnenes. Her kan du læse, hvorfor de vil sætte pris på dit rygestop.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Mere leg

Børn sætter stor pris på kvalitetstid og legetid med sine forældre. En tid, der kan være begrænset pga. rygning.

Når du stopper med at ryge, vil både din kondition og dit energiniveau nemlig stige. Og det er altså sjovere at tumle, sjovere at rulle på rulleskøjter og sjovere at sparke til en bold i haven, når mor har konditionen til at give den ekstra gas. Så virker hun nemlig ekstra engageret og investeret i legen.

Måske er det tid til en ferie?

En ting, dine børn helt sikkert også vil sætte pris på, er de ekstra penge, du får mellem hænderne. Hvis du ryger en pakke om dagen, kan du nemlig årligt spare omkring 20.000 kroner, hvis du stopper med at ryge.

Det er altså mange penge. Og penge, der måske kan gå til en ekstra ferie eller lidt flere oplevelser for familien? Du vil i hvert fald næppe høre børnene brokke sig over den ekstra tur i forlystelsespark eller den ekstra julegave.

Flere kram og kys

Som ryger tænker man ikke selv over lugten – men den er der. Ikke-rygere kan lugte det, og det gælder derfor også dine børn.

Og det er altså meget rarere at give mor et kram eller et kys, når hun ikke lugter af røg. Så måske der lurer ekstra mange kram fra dine børn lige rundt om hjørnet. Og hvad er i virkeligheden mere motiverende til et rygestop end endeløse kram fra sine børn?

Der er heller ikke noget som en mor, man kan være rigtigt stolt af. Ved at stoppe med at ryge, sætter du et godt eksempel for dine børn og viser dem, at alt kan lade sig gøre – og at mor altså har en viljestyrke, der siger sparto.

Du kan i hvert fald være helt sikker på, at dine børn vil bakke dig 100 procent op, hvis du beslutter dig for at stoppe med at ryge. Og de vil være dit største heppekor. Ikke mindst bliver de ufatteligt stolte, hvis du lykkes med at gennemføre et rygestop. De vil helt sikkert sætte stor pris på det.

 

KAN DU KLARE DEN FØRSTE UGE UDEN RØG?

Rygere har ni gange større chance for at lykkes med et rygestop, hvis de gennemfører den første uge uden røg. Dette gælder uanset, om man benytter nikotinerstatningsprodukter eller ej, men da kun omkring 3-5 % lykkes med et rygestop ved hjælp af viljestyrke alene, kan produkter og støtte fra Nicorette® hjælpe dig godt på vej til at nå dit mål. Er du klar til at tage udfordringen op og være røgfri i en uge, så kan du finde mere information, tips til dit rygestop og de rette Nicorette®-produkter lige her.

 

Læs altid vejledningen. For mere information www.nicorette.dk. DK-NI-2100211.

Sponsoreret indhold