Sund

Tanja tabte sig 92 kilo: Sådan gjorde hun

2. november 2015 Søren Johannesen
Foto: Gregers Overvad
Da Tanja som 12-årig mistede sin mor, dulmede hun sorgen ved at trøstespise. Hun fortsatte sin usunde livsstil, til hun til sidst vejede 165 kilo. Udadtil lod hun som om, alt var godt, men indeni havde hun det elendigt. I dag har Tanja ved egen hjælp tabt sig imponerende 92 kilo. Se videoen, hvor Tanja fortæller om sin utrolige forvandling, herunder.

Det er ikke til at fatte, at det er den samme pige. 26-årige Tanja Nielsen fra Nykøbing Falster har gennemgået en helt utrolig forvandling.

Fra at have vejet 165 kilo vejer Tanja i dag 73 kilo – hun har med andre ord tabt sig imponerende 92 kilo.

– Jeg skammer mig ikke længere over mig selv og prøver ikke at gemme mig mere. Jeg er blevet mere åben, selv om jeg stadig har en tendens til at se alle fejlene, når jeg kigger mig i spejlet. Psyken er ikke helt fulgt med, siger Tanja og fortsætter:

– Det er svært for mig at acceptere, at jeg er blevet en flot pige, for jeg har jo altid fået det modsatte at vide – især fra mig selv. Jeg har været min egen værste fjende.

LÆS OGSÅ: Sådan har Maria tabt 31 kilo siden januar

Tanja lægger ikke skjul på, at det har været hårdt at tabe sig så meget.

– Der er mange, der siger, at det er nemt at tabe sig. Sådan har det ikke været for mig. Det har virkelig krævet en indsats. Det er en konstant kamp mellem to sider af mig selv. Der er masser af dage, hvor jeg ikke gider mere, men jeg gør det alligevel, for jeg ved, at det kan lade sig gøre, forklarer hun.

Se videoen med Tanja her:

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Her kan du læse, hvordan en typisk dag i Tanjas liv ser ud:

SÅDAN SPISER TANJA

Tanja løbetræner en del og cykler desuden hver dag til og fra arbejde. To dage om ugen spiser hun vegetarisk. En typisk dag for Tanja ser sådan ud:

Morgenmad: Havregrød eller skyr.

Frokost: To stk. rugbrød med magert pålæg.

Mellemmåltid: Gulerødder, grovkiks, æble, blomme eller banan.

Aften: Quinoa eller couscous med spinat eller grøntsager, hvis ikke det er vegetardag desuden kylling, tun eller makrel.

Tanja forsøger altid at holde sig fra slik, chips og søde sager. Det er svært, men falder hun i, sørger hun for at det kun er i ganske små mængder. Til gengæld drikker hun masser af kaffe – uden sukker!

LÆS HELE DEN GRIBENDE HISTORIE om Tanjas vægttab i Ude og Hjemme nr. 45, som udkommer onsdag den 4. november 2015.

Sponsoreret indhold