Sund
Undgå slemme prutter: Spis disse madvarer
15. december 2016 af redaktionen
Foto: Pantherstock
Slår du – eller en du kender – særligt slemme prutter? Så er der gode råd at hente her!

Flere kartofler og færre æg. Det er måske opskriften, hvis du ikke vil udpeges som fisens ejermand.
Proteiner i kød, æg og mækeprodukter indeholder nemlig særligt meget af aminosyren cystein, der får din tarm til at producere mere ildelugtende svovlbrinte - hvilket fører til fæle prutter.
Hvorfor lugter mine egne prutter bedst? Få svaret her >>
Vejen til knap så slemme prutter
Blandt de mere lugtdæmpende fødevarer nævnes som sagt kartofler, men også bananer, bælgfrugter, fuldkorn, artiskokker og asparges.
Det fortæller australske forskere ifølge videnskab.dk.
Denne artikel er også bragt i Ude og Hjemme nr. 50, 2016.
10 gode råd mod dårlig ånde:
10 gode råd mod dårlig ånde
