Sund

Vær ikke bange for at spise nødder som gravid

10. januar 2014 af Mette Skøtt, foto: AOP
Tidligere har rådet til gravide kvinder heddet, at de ikke skulle spise nødder, men nu viser nye undersøgelser, at det muligvis kan være en god idé for vordende mødre at spise løs af dem.

Er du gravid eller vil du gerne være det, så fylder tanken om barnets sundhed sikkert allerede en del i din bevidsthed.

Og der er så mange regler for, hvad du må og ikke må, at det kan være svært at sikre sig. Men er du en af dem, der har hørt at nødder er en dårlig kombi, når du er gravid, så kan du roligt slappe af.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

LÆS OGSÅ: Hvordan du holder dig sund med nødder

En artikel baseret på undersøgelsen med det utrolig lange navn:

Prospective Study of Peripregnancy Consumption of Peanuts or Tree Nuts by Mothers and the Risk of Peanut or Tree Nut Allergy in Their Offspring, har været trykt i The American Medical Association, og viser at kvinder, der spiser nødder under deres graviditet nedsætter barnets risiko for at blive nøddeallergiker.

Spis du bare

Undersøgelsen tog udgangspunkt tests af 8000 børn og kom frem til at de mødre, som havde spist nødder fem til flere gange om ugen under graviditeten, havde fået børn med lavere risiko for at få peanuts- eller nøddeallergi, fremfor de kvinder som ikke spiste nødder.

Forsker på projektet og doktor, Michael Young, fra Boston Børnehospital siger:

-Vores forskning viste at gravide og ikke allergiske kvinders indtag af peanuts hænger sammen med en mindre risiko for peanuts allergi hos deres børn.

Selvom serummerne fra M2 til øjenvipper og bryn ikke er helt billige, er de stadig populære.
De virker nemlig!

Serummerne koster
hhv. 975,- og 1.025,-

Vores shapewear i shoppen er eftertragtet, for det får dig til at se 5 kilo slankere ud på et øjeblik. Disse shorts er blandt favoritterne.

Shorts'ne koster
kun 475,-

Sponsoreret indhold