Sund

Wauw! Se May Britts flotte makeover

8. februar 2017 af redaktionen
Foto: Heidi Maxmiling
44-årige May Britt Frydendal har meldt sig til Ude og Hjemmes makeover "Nyt look", fordi hun gerne vil prøve at blive set med nye øjne. Og resultatet vil tage pusten fra de fleste!
May Britt får en flot makeover

May Britt Frydendal er 44 år og bor i Tørring nær Vejle. Hun er gift med Lars, mor til Sabine, 20 år, og Sofie, 16 år, og plejemor for to drenge på 7 og 8 år og en pige på 5 år.

– Jeg arbejder hjemme hver dag med tre fuldtidsplejebørn, og derfor har jeg ikke supermeget tid til mig selv. Så jeg kunne godt tænkte mig at få nogle nemme råd og inspiration til, hvad jeg kan gøre for at skabe lidt forandring, siger May Britt.

Vild makeover: Jane fik nyt look

Hun kan godt lide at gå i kjole og nederdel, men synes ofte, at hun kommer til at se tyk ud i det, så derfor vil hun gerne have nogle gode råd til, hvordan hun bedst klæder sig i forhold til sine former.

May Britt er frisk på det meste, når det gælder håret, dog håber hun ikke, at det bliver pink og blåt, siger hun med et smil.

I galleriet nedenunder kan du se hendes flotte forvandling:

May Britts flotte makeover

Flot makeover: Tina fik nyt look

Har DU lyst til at få et Nyt look?

Så har du chancen for at blive en af de heldige, der får en uforglemmelig dag i hænderne på vores dygtige frisører, makeupartister og stylister. Forvandlingen vil foregå i København, og vi vælger løbende modeller ud blandt de indkomne ansøgninger. Gå ind på mit.udeoghjemme.dk, og deltag i lodtrækningen om en makeover.

Sponsoreret indhold