Wok med rejer, svampe og ananas

Ingredienser til wok med rejer, svampe og ananas
2 pers.
½ snittet rødløg
1 spsk. rapsolie
1 lille gulerod i skiver
1 lille fed hvidløg i skiver
½ rød peberfrugt i tern
75 g østershatte
100 g bønnespirer
50 g strimlet grønkål
100 g ananas i tern
200 g pillede rejer
1 tsk. revet ingefær
1 spsk. østerssauce
1 spsk. lys soja
Alternativ til wok med rejer, svampe og ananas: Tapas-tallerken med fisk, rejer og kylling
Fremgangsmåde til wok med rejer, svampe og ananas
Steg løget i olie i en wok sammen med gulerod, hvidløg, peberfrugt og østershatte i 3-4 min.
Tilsæt bønnespirer, grønkål og ananas og lad det simre, mens du rører rundt.
Bland rejer, ingefær, østerssauce og soja i og varm det op uden at lade det koge, da det ødelægger rejerne.
280 kcal. Fordelt på:
protein 42 %
fedt 30 %
kulhydrat 28 %
Denne opskrift er lavet til ED-Kuren, som du kan læse meget mere om her.
I denne uges Ude og Hjemme nr. 16 2017 finder du mange flere opskrifter til ED-Kuren, samt en guide til den effektive slankekur.