Sund

Wok med rejer, svampe og ananas

21. april 2017 af [Marie Tegnér]
Katja Kristoferson
Slankeret til ED-kuren. Retten er tilberedt i wok med rejer, østershatte, ananas, grønkål og peberfrugt.
Indbydende ret tilberedt i wok med masser af grøntsager, rejer og ananas

Ingredienser til wok med rejer, svampe og ananas

2 pers.
½ snittet rødløg
1 spsk. rapsolie
1 lille gulerod i skiver
1 lille fed hvidløg i skiver
½ rød peberfrugt i tern
75 g østershatte
100 g bønnespirer
50 g strimlet grønkål
100 g ananas i tern
200 g pillede rejer
1 tsk. revet ingefær
1 spsk. østerssauce
1 spsk. lys soja

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Alternativ til wok med rejer, svampe og ananas: Tapas-tallerken med fisk, rejer og kylling 

Fremgangsmåde til wok med rejer, svampe og ananas

Steg løget i olie i en wok sammen med gulerod, hvidløg, peberfrugt og østershatte i 3-4 min. 

Tilsæt bønnespirer, grønkål og ananas og lad det simre, mens du rører rundt. 

Bland rejer, ingefær, østerssauce og soja i og varm det op uden at lade det koge, da det ødelægger rejerne.

280 kcal. Fordelt på: 
protein 42 %
fedt 30 %
kulhydrat 28 %

Denne opskrift er lavet til ED-Kuren, som du kan læse meget mere om her.

I denne uges Ude og Hjemme nr. 16 2017 finder du mange flere opskrifter til ED-Kuren, samt en guide til den effektive slankekur. 

Sponsoreret indhold