Mellem himmel og jord

Brev til Anne-Marie: Du må ikke presse ham

24. april 2022 Af Dorthe Wamsler. Foto: Panther Media
Helle er forelsket i en mand, der er ved at blive skilt. Hun har tilbudt ham, at han kan flytte inde hos hende, men han tøver. Hun vil vide, om de har en fremtid sammen? Læs clairvoyante Anne-Maries svar her …

Kære Anne-Marie
Jeg er årgang 1972 og har været single i tre år, og jeg føler, det er tid for mig til at finde den rette.

Jeg er begyndt at date en mand, men han er ikke helt ude af sit ægteskab endnu. De er ikke længere et par, men bor stadig sammen. Vi ses engang imellem, og jeg må indrømme, han har slået benene væk under mig.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Tænker på ham døgnet rundt

Kan du se, om vi har en fremtid sammen? Det håber jeg virkelig.

Han siger, han gerne vil være kærester, men at han vil bo for sig selv. Jeg har en stor lejlighed, hvor der er plads til ham. Jeg har foreslået, at han flytter ind hos mig, og hans søn på 10 år er også velkommen. Min datter er flyttet hjemmefra.

Jeg håber, du kan hjælpe, da jeg tænker på ham alle døgnets 24 timer.
Kærlig hilsen Helle

Han er ikke klar

Kære Helle
Åh, hvor ville jeg gerne sige alt det, du gerne vil høre. Men det kan jeg ikke. Jeg er nødt til at være ærlig og sige, hvad jeg ser.

Desværre ender du slet ikke sammen med denne mand. Han er slet ikke klar til alt det, du er klar til, og han vil trække sig. Du skal i hvert fald ikke presse ham, hverken til at han skal flytte ind hos dig eller lignende. Du må tage en dag af gangen.

Det bedste vil være, hvis du satser på at møde en, som er samme sted i livet som dig. Men jeg forstår godt, det er svært, når du føler, du har mødt den helt rigtige. Jeg er dog sikker på, at der snart dukker en anden mand op …
Kærlige tanker fra Anne-Marie

Sponsoreret indhold