Mellem himmel og jord

Brev til Anne-Marie: Hun straffer børnene

25. august 2021 Af Dorthe Wamsler. Foto: Panthermedia
En bekymret farmor er ked af, at hendes søn ikke må se sine børn efter en skilsmisse. Han har været sin kone utro, men nu er det børnene, der bliver straffet. Clairvoyante Anne-Marie er enig, og hun har en besked til alle sårede foreældre.

Hej Anne-Marie
Jeg er bekymret, fordi min søn ikke må se sine børn. Han har været sin kone utro og er gået fra hende. Jeg forstår godt, hun er såret og ked af det, men det er ikke rimeligt, at hun forhindrer børnene i at være sammen med deres far.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Mor bliver sur

Jeg har en god kontakt til dem, men de tør ikke se deres far, for så bliver mor sur. Hvad skal jeg gøre for at hjælpe min søn?
Mange hilsner Den bekymrede

Tænk på børnene først

Kære Bekymrede
Det er desværre ikke første gang, jeg får sådan et brev, og endnu engang er det børnene, det går ud over. Jeg forstår godt, at man bliver såret over utroskab, men man har stadig et ansvar for at få sine børn bedst muligt igennem skilsmissen, også selv om man er blevet forladt.
De fleste mødre siger, at de vil dø for deres børn. Men når det kommer til stykket, er de mere optaget af deres egne følelser end af børnenes.Til alle kvinder og mænd som bruger deres børn som gidsler: Tænk på børnene. De elsker både mor og far og har brug for jer begge.Kære bekymrede; jeg vil anbefale dig at skrive et brev til din tidligere svigerdatter og måske vedlægge dette brev. Jeg håber, det kan være med til at vække et eller andet i din tidligere svigerdatter. Ellers må I gå rettens vej, så dine børnebørn kan få deres far igen.
Kærlig hilsen Anne-Marie

Kærlig hilsen

Sponsoreret indhold