Mellem himmel og jord

Brev til Anne-Marie: Min søn drak sig ihjel

22. maj 2022 Af Dorthe Wamsler. Foto: Panter Media
Skyttens søns drak, og misbruget kostede ham livet. Skytten drikker også for meget, og nu føler hun sig skyldig og har lyst til at følge sønnen i døden. Men samtidig føler hun, at hun skylder sit barnebarn at holde sig i live …

Kære Anne-Marie
Min søn har drukket sig ihjel, og nu sidder jeg tilbage med tabet og føler mig skyldig. Jeg er selv alkoholiker, men jeg kan styre det bedre end min søn.

Familien er træt af mig

Min sorg betyder, at jeg mest af alt har lyst til også at drikke mig ihjel. Men jeg har det dejligste barnebarn, som jeg skylder at være i live, når han ikke længere har sin far.

Jeg vil også gerne ud af mit misbrug, og jeg har forsøgt flere gange. Er det tid for mig at forsøge igen? Lige nu er forholdet til barnebarnet og resten af familien ikke så godt, men det skyldes mest mit misbrug.

Kærlig hilsen skytten

Ræk ud efter hjælp

Kære skytte
Hvor gør det mig ondt både for dig og din familie, at du har mistet din søn. Jeg håber virkelig, du kommer på rette vej. Ikke kun for dit barnebarns skyld, selv om det vil være godt for ham at have sin farmor.

Men allermest for din egen skyld, så du kan begynde at få noget ud af livet og få et godt forhold til familien. Det er jeg også sikker på, din søn ville ønske både for dig og for familien.

Du skal række hånden ud, for der er hjælp at hente. Jeg fornemmer, at dit tab har været med til at gøre dig klar til at modtage hjælpen. Jeg sender dig styrke og mod.

Kærlig hilsen Anne-Marie

Sponsoreret indhold