Mellem himmel og jord

Brev til Anne-Marie: Min søster er vred

15. maj 2022 Af Dorthe Wamsler. Foto: Panter Media
“Sommerfuglen” er kørt fast i en konflikt med sin søster. Hun mener, at hun har undskyldt flere gange, men søsteren bliver ved med at fokusere på fortiden. Skal hun trække sig? Læs clairvoyante Anne-Maries råd her …

Kære Anne-Marie
Jeg har en konflikt med min søster, som jeg føler, jeg er kørt fast i. Jeg vil se fremad, mens hun helst vil kigge tilbage.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Hun ignorerer mig

Hun hænger sig i alt, hvad jeg har sagt og gjort i fortiden. Jeg føler, jeg har undskyldt, men hun bliver ved. Hun ignorerer mig, selv om jeg skriver tillykke til hendes fødselsdag, og når vi endelig er sammen hos vores forældre, får jeg kun bebrejdende blikke fra hendes side.

Jeg kan åbenbart ikke gøre noget rigtigt, og jeg har det dårligt, hver gang vi har været sammen.
Skal jeg blive ved med at se hende for vores forældres skyld, eller skal jeg trække mig? Hvad vil du anbefale?

Kærlig hilsen Sommerfuglen

Dine forældre står bag

Kære Sommerfugl
Du har sagt undskyld flere gange, og andet kan du ikke gøre. Jeg fornemmer, at der ligger mere i jeres konflikt. Din søster har følt sig udenfor, og det skal åbenbart gå ud over dig.

I virkeligheden spiller jeres forældre også en rolle, for jeg tror, de har gjort forskel på jer?

Jeg synes ikke, du kan gøre mere, selv om jeg er stor fortaler for, at vi skal løse alle konflikter. Man skal dog være to om at løse dem, og det er din søster ikke indstillet på.

Derfor kan jeg kun sige, at hvis det var mig, ville jeg trække mig. Så må din søster komme til dig, hvis hun savner dig.

Kærlige tanker fra Anne-Marie

Sponsoreret indhold