Mellem himmel og jord

Brev til Anne-Marie Østersø: Forelsket i den samme fyr

25. juli 2021 Af Dorthe Wamsler. Foto: Pantermedia
En læser og hendes veninde er blevet forelskede i den samme fyr. De mødte ham samtidig, men veninden var hurtigst til at fortælle om sine følelser. Læseren fik ikke fortalt, at hun også er forelsket. Er du enig i clairvoyante Anne-Maries råd?

Kære Anne-Marie
Jeg er i den ulykkelige situation, at jeg er blevet forelsket i den samme fyr som min veninde. Vi mødte ham samme dag hos en fælles ven.

Bad om et råd

Både min veninde og jeg er single, og han har givet sit mobilnummer til os begge. Min veninde var først til at fortælle, at hun var faldet pladask for ham, og at hun ville skrive til ham. Hun spurgte mig til råds, og jeg skulle have sagt, hvad jeg følte for ham, men det fik jeg ikke gjort.
Jeg kan næsten ikke holde ud, hvis hun bliver kæreste med ham. Hvad skal jeg gøre? Skal jeg skrive til fyren? Og skal jeg fortælle min veninde, hvad jeg føler for ham?
Kærlig hilsen Årgang 2003

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Kære Årgang 2003
Det er ikke sjovt at være forelsket i den samme fyr som sin veninde. Det har jeg selv prøvet, da jeg var 15 år, og det endte med, at min veninde fik ham. Jeg fandt ud af, at han ikke var så sød, som jeg havde troet, og det gjorde det nemmere for mig. Han endte med at gå fra min veninde.Jeg vil råde dig til at være ærlig over for din veninde og fortælle om dine følelser. Derefter må I aftale, hvad I gør. Det kan jo være, at han slet ikke er interesseret i nogen af jer, og det skal I have med i jeres overvejelser. Men man kommer længst med ærlighed, og derfor skal du få talt ud med din veninde.
Kærlige tanker fra Anne-Marie

Sponsoreret indhold