Mellem himmel og jord

Et glimt fra det hinsides

21. august 2022 Af Dorthe Wamsler. Foto: Colourbox
Maria har mistet sin nabo, som hun havde et venskabeligt forhold til. Efterfølgende har hun mødt hende på trappen, og det skræmte hende. Hun vil vide, om det kan passe, eller hun er ved at blive skør? Clairvoyante Anne-Marie beroliger Maria …
Kvinde bag matteret rude

Kære Anne-Marie

Jeg har en oplevelse, som har skræmt mig lidt. I februar døde min nabo efter lang tids sygdom. Jeg havde et tæt forhold, hvor vi ofte hyggede os og havde det sjovt, så jeg savner hende.

En dag i sidste uge kom jeg hjem, og mens jeg var på vej op ad trappen, kom der en gående ned fra første sal. Jeg bor i stuen.

Netop som jeg er ved at åbne døren, kiggede jeg op og så, at det var min afdøde nabo – eller det troede jeg i hvert fald! Hun sendte mig et smil, og jeg stod som stivnet. Så gik hun videre, og jeg kunne slet ikke finde ud af åbne døren. Men ind kom jeg, og mit hjerte hamrede.

Var det min nabo, jeg så? Jeg har tidligere fået et maleri af hende, og to dage efter mødet på trappen vågnede jeg om morgenen og så, at billedet hang meget skævt. Det er aldrig sket før, og jeg haft det i over 10 år.

Er hun her, eller er jeg ved at blive skør? Og kan du få hende til at gå væk, for hun gør mig bange?

- Kærlig hilsen Maria

Kære Maria

Jeg kan godt forstå, du bliver bange for at se en afdød. Det tror jeg, vi alle ville gøre.

Jeg kan huske, at jeg kort tid efter min fars død gik en tur, og pludselig så jeg ham gå ovre på den anden side af gaden. Det var kun et splitsekund, så var han væk igen. En afdød veninde så jeg et kort sekund på Bakken.

Jeg har også hørt om mange andre med lignende oplevelser, og jeg tror, at vores afdøde kan flytte deres energier over i et andet menneske i et kort øjeblik. Derfor oplever man, at man ser dem.

De gør det ikke for at gøre os bange, men for at fortælle, at de stadig er hos os. Jeg tror ikke, at din nabo viser sig mere, så det skal du ikke frygte.

Du skal have tak for at dele din historie.

- Kærlig hilsen Anne-Marie

Anne-Marie Østersø

Sponsoreret indhold