Mellem himmel og jord

Familien er i opløsning

8. januar Af Dorthe Wamsler. Foto: Shutterstock
En bekymret mormor skriver til Anne-Marie, fordi hendes datter ikke klare sine egne børn. Svigersønnen er kriminel og ender jævnligt i fængsel, og datteren er ved at knække. Mormoren vil vide, om datteren får den rette støtte, eller børnebørnene bliver fjernet fra hjemmet?
Stresset mor med to børn

Kære Anne-Marie

Jeg er i den ulykkelige situation, at min datter og svigersøn er gået fra hinanden. Det er dog ikke det værste. Det er, at min datter kan ikke klare børnene, og min tidligere svigersøn er kriminel, så vi ved aldrig, om han er i fængsel eller ej. Derfor skal der findes en løsning for børnene.

Vi kan desværre ikke magte at have dem, og jeg er så bange for, hvad det betyder for min datter. Får hun hjælp, så hun måske alligevel kan klare at have børnene? Vi skal med til flere møder med kommunen og håber selvfølgelig det bedste. Er der lidt lys i mørket for os?

- Kærlig hilsen En bekymret mormor

Kære Bekymret mormor

Jeg har kigget på din datters tarothoroskop, og jeg kan se, at det heldigvis ikke går så galt, som du frygter. Din datter får hjælp, så hun kan have børnene hjemme. Jeg fornemmer også, du er angst for, at det bliver for hårdt for dig. Men det sker ikke, for din datter skal nok få den rette støtte.

Dermed vil hun langsomt få det meget bedre. Hun skulle nok være gået fra den mand for længe siden, for det har taget hårdt på hende at være i forholdet.

Men der er lys i mørket, og jeg sender alle gode og positive tanker i jeres retning. Måske vil det være godt for dig at tale med en psykolog, for det har også været svært for dig, og du har brug for, at nogen lytter til dig.

- Stort kram Anne-Marie

Anne-Marie Østersø

Sponsoreret indhold