Mellem himmel og jord

Han har andre kvinder

13. november 2022 Af Dorthe Wamsler. Foto: Colourbox
Krebsen er forelsket i en mand, som vist desværre ikke nærer lige så varme følelser for hende. I hvert fald hører hun sjældent fra ham. De bor i hver sin landsdel, og hun vil vide, om det vil hjælpe, hvis hun flytter tættere på ham?
Kvinde kigger mand med mobil over skulderen

Kære Anne-Marie

Jeg er forelsket i en mand, som vist desværre ikke er ligeså forelsket i mig!
Han bor i Jylland, og jeg bor på Sjælland, og jeg tror, det er afstanden, der får ham til at trække sig. Jeg har tilbudt at flytte til Jylland, men det synes han er en dårlig idé.

Jeg hører fra ham en til to gange om ugen, og vi ses omkring hver anden måned. Jeg ville gerne høre fra ham hver dag.

Kan du se, om han ser andre kvinder end mig? Skal jeg glemme ham, selv om det er svært? Eller ender jeg med at flytte til Jylland?

Jeg har en datter på 20 år. Hun er flyttet hjemmefra og har det helt fint med, at jeg har planer om at flytte. Desuden har jeg mit eget lille firma, som sagtens kan rykkes med. Men det vigtigste spørgsmål er: Får jeg ham?

- Kærlig hilsen krebsen

Kære krebs

Jeg må være ærlig og sige, at jeg fornemmer, han ser andre kvinder end dig. Jeg vil råde dig til at glemme ham, for han egner sig slet ikke til at være i et parforhold. Det tror jeg også, han forsøgt at fortælle dig.

Du har brug for stabilitet i dit liv, og det får du ikke sammen med ham. Derfor skal du kigge i en anden retning, og jeg fornemmer, at du finder en mand, som bor på Sjælland. Det kan ske i løbet af få måneder, så giv slip på den anden og hver opmærksom på, hvem du møder på din vej.

- Jeg sender dig et stort kram, Anne-Marie

Anne-Marie Østersø

Sponsoreret indhold