Mellem himmel og jord

Han vil ikke have børn

22. august 2021 Af Dorthe Wamsler. Foto: Panthermedia
“Den ulykkelige” og hendes kæreste aftalte for et par år siden at vente med at få børn, og nu viser det sig, at han slet ikke har lyst til at stifte familie. Det er hun rystet over, for hun har altid ønsket at blive mor. Hun overvejer at forlade ham, men de har det godt sammen på alle andre områder. Clairvoyante Anne-Marie har et kontant råd til “Den ulykkelige” …
Kvinde ser bekymret ud

Kære Anne-Marie

Jeg er en kvinde på 33 år, og min kæreste er 35. Vi har været sammen i otte år, og jeg synes, jeg er ved at være klar til at blive mor. Da jeg bragte emnet op, afviste min kæreste mig dog endnu engang, og det er gået op for mig, at han slet ikke vil have børn.

Jeg forstår ham ikke

Jeg er rystet og ulykkelig, for jeg har altid ønsket at blive mor. Vi talte om det for nogle år siden, hvor vi besluttede at vente. Det er først nu, han indrømmer, at han ikke har lyst.
Vi har hus sammen og har et dejligt forhold, og jeg kan slet ikke forstå ham. Skal jeg forlade ham, eller kan jeg gøre noget for at få ham til at indse, at hvis vi skal være sammen, vil jeg være mor. Jeg håber, du kan hjælpe, for jeg føler, at hele min verden er brudt sammen. Vi har talt om det igen og igen, men han ændrer ikke mening.

- Kærlig hilsen Den ulykkelige

Kære Ulykkelige

Jeg kan godt forstå, du er ked af det, og det er på ingen måde rimeligt, at din kæreste ikke har meldt klart ud tidligere.

Jeg synes, du skal tage konsekvensen. Du kan ikke tvinge din kæreste til at få børn. Det er hverken fair over for ham eller dig. Så selv om det er svært, bør du nok gå fra ham. På den måde kan han mærke, hvad han mister, og måske får det ham til at overveje alligevel at få et barn.

Det er ikke sikkert, han skifter mening, men hvis du bliver sammen med ham og ikke får det barn, du brændende ønsker dig, vil du fortryde senere. Så selv om det lyder hårdt, er jeg sikker på, at du inderst inde ved, hvad du skal gøre. Jeg sender dig mod og styrke.

- Stort kram fra Anne-Marie

Anne-Marie Østersø

Sponsoreret indhold