Mellem himmel og jord

Jeg er bange for at skuffe min far

4. september 2022 Af Dorthe Wamsler. Foto: Colourbox
Solen har altid ville være læge – som sin far. Nu har hun imidlertid skiftet mening, men hun er bange for at skuffe sin far. Hvordan kan Solen gøre både sig selv og sin far tilfreds?
Kvinde og mand kigger kærligt på hinanden

Hej Anne-Marie

Jeg har drømt om at blive læge, siden jeg var helt lille – og jeg har kunnet se stoltheden i min fars øjne over mit ønske. Han er selv læge.

Problemet er, at jeg er kommet i tvivl. Jeg er mere interesseret i den alternative verden, og det er min far slet ikke. Kan jeg forene de to verdener? Min far fortæller mig dagligt, hvilken muligheder jeg har som læge, og hvor meget jeg kommer til at tjene. Det interesserer mig slet ikke.

En veninde spurgte, hvad jeg ville i stedet, og jeg svarede, at jeg overvejer at blive zoneterapeut eller akupunktør. Men jeg ved, at min far bliver skuffet, hvis jeg går den vej. Hvad skal jeg gøre for at gøre os begge glade?

Ifølge tarotkompasset er jeg solen, og dermed kan jeg se, at jeg egner mig til at være selvstændig.

- Med venlig hilsen Solen

Kære Solen

Du spørger, hvad du skal gøre for at gøre både dig selv og din far glad. Svaret er, at du skal fokusere på at glæde dig selv og se bort fra din fars mening. Det er dig og dit liv, det handler om.

Du egner dig ganske rigtigt til at være selvstændig, og jeg vil bestemt mene, at et job som zoneterapeut eller akupunktør er lige dig. Med tiden kan du få din egen klinik.

Vælg med hjertet og gør det, der er rigtigt for dig. Jeg lover dig, at du vil få succes. Din far vil være skuffet i første omgang, men når han ser, hvor det bærer dig hen, vil han blive pavestolt.

- Kærlig hilsen Anne-Marie

Anne-Marie Østersø

Sponsoreret indhold