Mellem himmel og jord

Min svigerinde taler grimt til min bror

27. november 2022 Af Dorthe Wamsler. Foto: Shutterstock
Charlotte er træt af sin svigerinde, fordi hun altid taler grimt til hendes bror. Hun har prøvet at tale med broren og overvejer at tage fat i svigerinden. Anne-Marie ser dog lidt anderledes på sagen … 
Utilfreds kvinde

Kære Anne-Marie

Jeg er ved at være godt træt af min svigerinde. Hver gang vi er sammen, taler hun så grimt til min bror, at jeg krummer tæer.

Jeg har talt med ham om det en enkelt gang, men han sagde, at jeg skulle blande mig udenom. Jeg tror, han er bange for hende.

Skal jeg sige noget til min svigerinde, eller skal jeg følge min brors råd og undlade at blande mig? Hvad ville du gøre?

- Kærlig hilsen Charlotte

Kære Charlotte

Din bror har ret i, at du skal blande dig udenom. Hans ægteskab er hans valg. Du kan gøre opmærksom på, at du ikke synes, hans kone taler pænt, men mere skal du ikke sige.

Fremover skal du tænke dig godt om, for du risikerer at ødelægge forholdet til din bror og svigerinde. Hun kan jo vælge at sige, at hun ikke vil se jer mere.
Jeg forstår godt din bekymring, men din bror er en voksen mand, og han må lære at sige fra.

Husk også, at hvis vi først har besluttet os for at se skævt til et menneske, skal vedkommende ikke træde meget ved siden af, før vi bemærker det. Måske er hun ikke helt så slem, som du gør hende til. Jeg håber, familieidyllen bliver genoprettet.

- Kærlig hilsen Anne-Marie

Anne-Marie Østersø

Sponsoreret indhold