Mimi - Kærligt talt

Min kæreste bruger mig som barnepige

2. marts 2022 Af Mimi Jakobsen. Foto: Panthermedia
Louise er træt af, at hendes kæreste overlader sin 2-årige datter til hende weekend efter weekend, mens han selv går ud med vennerne. Det har fået Louise til at tvivle på, om han er forelsket i hende. Er du enig i Mimis råd?
Kvinde og barn leger med klodser

Hej Mimi

Jeg er en pige på 18 år, der har mødt en sød fyr på 24. Han siger, han er forelsket i mig, men nogle gange bliver jeg i tvivl.

Han har en datter på 2 år, som er hos ham hver anden weekend.

Når hun er der, vil han gerne have, at jeg tilbringer hele weekenden hos ham. Så tager han ofte ud med sine venner og er væk i mange timer, mens jeg passer pigen. Hun er sød, men det er lidt irriterende, at han bruger mig som barnepige.

Når han ikke har sin datter, plejer vi at mødes om fredagen, og så siger han, at han ikke kan ses om lørdagen, fordi han skal være sammen med vennerne.

Men jeg vil gerne være sammen med ham, også når han ikke har sin datter.

Tror du, han er forelsket i mig?

- Knus Louise

Kære Louise

Jeg må desværre sige ligeud, at du efter min mening bliver godt og grundigt udnyttet. Jeg ved ikke, om din fyr er forelsket i dig, men den måde, han behandler dig på, lyder bestemt ikke god.

Du er meget ung, og han er mere erfaren og har en datter. Derfor burde han skamme sig grundigt over sin opførsel.

Du skal holde op med at stå til rådighed for ham. Der er meget bedre måder, du kan bruge dine weekender på, for eksempel ved at gå ud med dine veninder.

Måske får det ham til at prioritere dig i de weekender, hvor han ikke er sammen med datteren, og ellers er han ikke værd at samle på, og så skal du videre.

Som min gamle mormor altid sagde, når jeg havde kærestesorger: – husk, der er ikke kun en spand fuld, der er et helt land fuld – af mænd.

- Kærligt talt Mimi

Mimi Jakobsen

Sponsoreret indhold