Brev til Anne-Marie: Hans søn skaber konflikter

Stenbukken har en sammenbragt familie med fire børn, og hendes mands søn på 14 skaber gang på gang konflikter. Det er efterhånden så slemt, at hun overvejer at flytte, men hun elsker stadig sin mand. Læs Anne-Maries råd her…

Hej Anne-Marie
Jeg er i et forhold med sammenbragte børn, og det er gået godt indtil nu.
Vi har været sammen i tre år. Jeg har to døtre, en på 10 år og en på 19, som snart flytter hjemmefra. Han har to sønner, en på 8 år og en på 14 år.

Min datter er bange for ham

Det er især drengen på 14 år, som er begyndt at give problemer. Han er ikke til at styre og skaber mange konflikter. Min yngste datter er bange for ham, og det betyder, at det ikke er særligt hyggeligt at være herhjemme. Jeg overvejer at flytte, men jeg elsker min kæreste og er ked af, at vi ikke kan få det til at fungere.

Drengen er hos sin mor hveranden uge, og jeg har foreslået, at han er længere tid hos moren. Det vil min kæreste dog ikke høre tale om.Er jeg nødt til at flytte for min datters skyld, eller er der en mulighed for, at vi kan blive sammen?

Jeg har talt med dig før, hvor du sagde, at jeg meget snart ville få et andet arbejde. Det var jeg uforstående overfor, men 10 dage senere blev jeg helt ventet fyret. Dermed fik du ret, og det var rart for mig at vide, at jeg hurtigt ville komme i job igen. Jeg håber at høre fra dig.
Kærlig hilsen stenbukken

Søg hjælp

Kære stenbuk
Jeg tror, at drengen har problemer, som I må få set nærmere på. Måske kan I tale med en familieterapeut, som kan hjælpe jer, så I kan fungere bedre som familie og finde hinanden igen? Det ville jeg forsøge, hvis jeg var dig. Jeg har en god fornemmelse af, at I nok skal finde melodien igen.

Kærlige tanker fra Anne-Marie