Mimi - Kærligt talt

Mimis brevkasse: Ulykkelig teenager

5. juni 2019 Af Mimi Jakobsen. Foto: Panthermedia.
Datterens veninde er meget ulykkelig og har faktisk slet ikke lyst til at leve mere. Hvordan hjælper man hende bedst? Læs Mimis svar her.

Hej Mimi

Min mand og jeg er bekymrede for min datters veninde, der er 14 år. Min datter ser hende tit, hun virker lidt stakkels, og min datter tager sig lidt ekstra af hende.

Læs også: Mimis brevkasse: Kast jer ud i eventyret

Pigens forældre er lige blevet skilt. Hun bor hos sin far, og moderen er flyttet langt væk. Faderen drikker vist lidt for meget. Nogle gange kan jeg høre, at veninden ringer til min datter sent om aftenen og græder. Ifølge min datter har hun sagt, at hun ikke har lyst til at leve mere. Min datter synes, det er svært, og vi vil gerne hjælpe, men ved ikke helt, hvordan vi gør det. Har du nogle gode råd?

Hilsen De hjælpeløse

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Kære Hjælpeløse

I har al mulig grund til at være bekymrede, og i denne situation skal I handle. Det kan ganske vist være svært i al almindelighed at være 14 år, men jeres datters veninde må have hjælp, og I er som voksne forpligtede til at gøre noget ved det.

Det svære er selvfølgelig, hvad I gør. Jeg vil foreslå, at I eller jeres datter får veninden til at ringe til Børnetelefonen. Her sidder gode, dygtige folk, der kan rådgive, lytte og trøste. Ingen ved, hvem der ringer, så det er helt anonymt.

Hvis veninden ikke vil ringe, kan din datter måske selv ringe og få et råd. Børnetelefonen har nummer 11 61 11.

Se også: Mimis brevkasse: Han hakker på min kæreste

Derudover skal I overveje at kontakte pigernes lærer, for her skal tages fat så hurtigt som muligt.

Jeg håber, I reagerer. Det fortjener pigen.

Alt godt Mimi

Sponsoreret indhold