Brev til Anne-Marie: Min søn er utro

“En mor” har fået at vide, at hendes søn er utro. Hun synes, det er forkert af ham, men samtidig er hun ikke særlig begejstret for sin svigerdatter og vil ikke begræde et brud. Hvad skal hun gøre?

Hej Anne-Marie
Min søn er sin kone utro. Jeg ved det, fordi han selv har fortalt det. Det har sat mig i et dilemma, for på den ene side synes, at det er forkert af ham, men på den anden side har jeg aldrig elsket min svigerdatter, så jeg vil ikke være ked af et brud.

Hvordan ender det?

Han er i tvivl om, hvad han skal, og jeg er bestemt ikke den rette til at råde ham. Hvad skal jeg gøre? Kan du se, hvordan det ender?
Kærlig hilsen En mor

Bland dig ikke

Kære Mor
Ja, det er lidt af et dilemma, du står i. Du skal dog på ingen måde blande dig, men sige til din søn, at han selv må tage en beslutning. Han ved formentlig godt, hvad du tænker om hans kæreste, og det er derfor, han søger hjælp hos dig. Han ved, du ikke dømmer ham.

Alligevel skal du lade det være op til ham at vælge mellem kæresten og elskerinden. Det vil være forfærdeligt, hvis du råder ham til at forlade kæresten, og han fortryder, men ikke kan få hende tilbage. Sker det, vil han give dig skylden. Du skal derfor passe på, hvad du siger.
Jeg fornemmer, at han bliver hos kæresten og slutter affæren.
Kærlig hilsen Anne-Marie