Brev til Anne-Marie Østersø: Blev ringet op af min mands elskerinde

Tyren er blevet ringet op af en kvinde, der påstår, hun har en affære med tyrens mand. Tyren anede intet om utroskaben og ved ikke, hvad hun skal tro. Clairvoyante Anne-Marie er ikke i tvivl om, hvorvidt kvinden taler sandt eller ej. Men det er helt op til tyren at beslutte, hvad der nu skal ske ...

Hej Anne-Marie
Jeg er lige blevet ringet op af min mands elskerinde, som har fortalt mig, at hun og min mand har haft en forhold kørende i et år.

Som at være med i en dårlig film

Jeg ved ikke, om det er rigtigt, men jeg har det, som om jeg er med i en dårlig film. Jeg forstår slet ingenting; vi har et dejligt hjem, en skøn familie, gode venner og så videre. Kan det virkelig være rigtigt? Jeg har talt med en veninde, og hun forslog, at jeg skrev til dig. Hun har talt med dig tidligere og var glad for din hjælp.
Venlig hilsen Tyren

LÆS OGSÅ: Jeg kan ikke glemme hans utroskab

Han elsker dig 

Kære Tyr
Sikke et chok, du har været ude for. Du skal konfrontere din mand med din viden, og desværre vil du nok finde ud af, at det er rigtigt, at han har en elskerinde. Din mand vil indrømme det hele, og der venter jer en svær tid.
Selv om jeg umiddelbart har lyst til at sige til dig, at du skal smide ham ud, så du selv kan komme videre, er det noget i mig, der siger mig, at det er gået op for din mand, at det er dig, han elsker. Den erkendelse har fået ham til at at gøre det forbi med elskerinden, og derfor ringer hun til dig. Om I fortsætter sammen, vil være helt op til dig. Du må afgøre med dig selv, om du kan leve med, at han har været dig utro. Han vil gøre alt for at genvinde din tillid, men det kan blive svært. Jeg håber det bedste for dig.
Kærlig hilsen Anne-Marie