Krimi

Forrådt af sine nærmeste - del 2:2

24. august 2022 Illustration: HermanDitte.
Da Abduls ekskone meldte hans bedste ven George for vold, genoptog politiet sagen om Abduls mystiske forsvinden. Efter syv år kom sandheden endelig frem. Og den viste sig at være meget mere koldblodig end et par krokodiller kunne præstere.
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Ægteskabet mellem George og Mary holdt ikke trods det solide, økonomiske fundament.

Efter syv års ægteskab ville Joyce skilles, og det gjorde George rasende.

En dag kom de alvorligt op at skændes, og George låste hende inde og truede hende på livet med et våben.

Hun slap med skrækken, men meldte episoden til politiet. Og så blussede politiets interesse for Abduls forsvinden op, og de begyndte en ny opklaring af den uafsluttede sag.

Joyce blev ført som vidne i retssagen mod George, og hun fortalte om de mange grusomheder, som hun påstod, hun havde været udsat for i ægteskabet.

Og hun hævdede også, at George kun havde taget hende for pengenes skyld.

Ved udsigten til en fængselsstraf på livstid bad George inden domsafsigelsen om et møde med anklageren. Han ville ikke straffes for forbrydelsen alene, men også hævne sig på Joyce. 

Det tog kun George og anklageren en lille time at nå frem til en aftale; George tilbød at fortælle om hans og Joyces’ fælles hemmelighed om Abduls makabre død, hvis han til gengæld fik en strafnedsættelse.

Og så kom sandheden frem. Sammen med Joyce havde han lagt en djævelsk plan for at slippe af med Abdul så de kunne få fingrene i den store sum forsikringspenge.

Da George og Abdul kom frem til floden den skæbnesvangre dag og søsatte båden, skød George sin ven i ansigtet fra klos hold.

Derefter kørte han omkring 100 kilometer fra gerningsstedet og begravede sin ven ved en sø. Senere på dagen mødtes George og Joyce, hvor de fejrede Abduls død.

Bagefter kørte de hver til sit, og nogle timer senere blev Abdul efterlyst.

Ud fra de oplysninger blev liget af den myrdede gravet op samtidig med, at Joyce blev anholdt og sigtet for planlægning og medvirken til mord.

Under den nye efterforskning indrømmede George, at han nogle måneder efter drabet havde smidt Abduls T-shirt i søen og lagt de andre af hans ejendele på bredden i håb om, at myndighederne ville erklære ham død, så forsikringssummen kunne udbetales.

Sagen mod George og Joyce kom for retten og de blev begge dømt efter anklageskriftet.

Anklagemyndigheden oplyste efterfølgende, at dommene over de to vil blive afsagt i løbet af det nye år.

Abduls mor Benedicta overværede retssagen mod sin tidligere svigerdatter og sønnens bedste ven George.

Efter sagen var slut, stillede hun op til interview foran retsbygningen, hvor hun sagde, at hun aldrig havde været i tvivl om, at hendes søn ikke var død ved et uheld, men at han var offer for en forbrydelse.

Og det var derfor hun havde hyret en privatdetektiv

”En mor tager sjældent fejl med hensyn til fornemmelser omkring sit barns skæbne. Ingen ville lytte til mig, men heldigvis skete retfærdigheden fyldest”, sagde hun og var tydeligt rørt af situationen.

Benedicta er ligeglad med, hvilken straf de to drabssigtede får. Det vigtigste for den 78-årige kvinde er, at sandheden om hendes søns død endelig er blevet opklaret.

Sponsoreret indhold