Krimi

Mand løsladt fra fængslet: Få dage senere slog han sin kæreste ihjel

2. september Af Katrine Møller Rasmussen, SE og HØR
Foto: GoFundMe
33-årige Danicka blev fundet begravet under flere lag af tæpper. Det viste sig, at hendes voldelige kæreste var taget hjem til hende efter hans løsladelse.
Danicka Bergeson

Lørdag den 8. juli blev Danicka Bergeson fundet død af politiet i sit hjem i Hopkins i Minnesota.

Politiet tog ud på adressen efter anmeldelser om "jamren, råb og bank".

Det skriver flere medier, heriblandt People.

Her opdagede betjentene den 33-årige kvindes hånd, der stak ud under flere lag af tæpper. Kvinden blev fundet myrdet, og det stod hurtigt klart, at hun havde været død i et par dage.

Et par dage forinden var hendes venner og familie begyndt at blive bekymret for hende. Og dagen inden hun blev fundet død, havde hendes mor modtaget et opkaldt, der ikke "lød som hende".

I hjemmet fandt politiet også Danickas 39-årige kæreste Matthew Brenneman på badeværelset. Han "gryntede og brummede" og lugtede af blegemiddel.

Den 39-årige mand var nyligt blevet løsladt fra fængslet, efter han havde overfaldet hende. Og trods et polititilhold troppede manden efter sigende alligevel op på Danickas adresse.

I lejligheden fandt politiet angiveligt også blodigt tøj. Den 39-årige havde derudover efterladt flere noter i lejligheden, hvor han holdt fast i sin uskyld og påstod, at han ikke havde overfaldet hende fysisk.

Men ifølge anklagen mod ham har der tidligere været adskillige tilfælde af overfald på Danicka, hvor Matthew har bidt og slået hende flere gange.

Efter et fysisk overfald tilbage i april sendte Matthew angiveligt en tekstbesked til en ven og hævdede, at han havde givet Danicka et blåt øje, fordi hun fortjente det.

Han er nu anklaget for drab.

Sponsoreret indhold