Krimi

Manden i den røde bil

18. november 2020 Illustration: HermanDitte.
Da min kone Michelle blev gravid for anden gang, måtte hun arbejde som prostitueret for at få pengene til at slå til. Det kostede hende hendes og vores ufødte barn livet. De blev slået ihjel af manden i den røde bil.
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Livet var ikke let for min kone Michelle og mig. Vi levede på kanten i mange år, men efter vi begge havde været i fængsel for mindre forteelser, besluttede vi at lægge vores liv om og starte en familie. Først fik vi Bjørk og få måneder senere blev Michelle gravid igen. Alt gik fint indtil vi kom i pengenød, så vi blev enige om, at Michelle midlertidigt genoptog sit gamle erhverv som prostitueret. Bjørk og jeg ventede et par gader væk, men da hun ikke var vendt tilbage efter et stykke tid, lagde jeg den lille i klapvognen og vi gik ud for at lede.

Der var en mand i en rød bil og jeg gik hen og spurgte, om han lige havde haft sex med en prostitueret? Jo da, og han mente nok også, at det kunne være Michelle. Han fortalte, at hun bagefter var gået ind mod byen. Jeg spurgte om han ikke nok ville hjælpe mig med at lede efter hende, og det ville han gerne. Vi foldede klapvognen sammen og lagde Bjørk på bagsædet af bilen.

Vi kørte derefter rundt i et kvarters tid indtil jeg fik øje på noget, men så snart jeg var ude af bilen, slukkede manden forlygterne og drønede ud i mørket. Med Bjørk på bagsædet. Jeg nåede slet ikke at reagere for i samme øjeblik gik det op for mig at det jeg havde set på jorden, var Michelle. Hun lå livløs på jorden, næsten nøgen, kun dækket med sin nylonpels.

I en tilstand af chok løb jeg hen til et nærliggende vejkryds, hvor jeg fik stoppet en bil. Ved et rent tilfælde var det en kvindelig betjent, der var på vej i teatret med sin mand og de løb med mig hen for at se til Michelle. Til min rædsel kunne hun bekræfte at Michelle var død.

Parret kørte mig til politigården og politiet troede på min historie med det samme da de samme aften havde fået en melding om, at der var fundet et spædbarn efterladt på jorden i silende regn ved siden af sin klapvogn. Bjørk havde kun været iført strømper, hue og en flyverdragt, men hun var i live og i god behold

Jeg gav dem al den information jeg kunne huske og snart satte drabsafdelingen 45 mand på opgaven med at finde manden i den røde bil. Næsten 18.000 røde Nissan Micra-ejere over hele landet fik besøg af politiet, som tjekkede bilerne og at alibier i orden. 33 mandlige ejere af denne type bil fik taget DNA-prøver i håb om at finde en der matchede det DNA der var efterladt på Michelle.

Allerede i slutningen af januar havde politiet været tæt på drabsmanden uden at vide det. De havde afhørt en kvinde i som havde en Micra og havde fortalt, at hendes 24-årige søn, som i øvrigt var rejst til Canada, også brugte bilen en gang imellem.

Noget tid efter blev politiet en dag ringet op af en anonym person, som aldrig er blevet identificeret. Vedkommende syntes, at det måske kunne være af interesse for politiet, at den historie, de havde fået, da de afhørte kvinden om, at hendes søn var rejst til Canada, var løgn.

I løbet af de følgende dage kørte en kriminalbetjent to gange ud for at få en forklaring fra kvinden, som fastholdt, at hendes søn var i Canada. Da kriminalbetjente dukkede uventet op tredje gang, var sønnen hjemme. Han fik taget en blodprøve hos sin læge, og efter vi havde ventet utålmodigt gennem nogle uger, kom resultatet til drabsafdelingen. Den 24- årige blev omgående anholdt og sigtet for drabet på Michelle.

Ved den efterfølgende konfrontation genkendte jeg ham mellem syv andre mænd på under et halvt minut. Manden i den røde bil tilstod i første omgang, at han havde haft sex med Michelle, men nægtede at have kvalt hende. Han indrømmede også, at det var ham, der havde efterladt Bjørk i regnen, men kunne ikke forklare hvorfor han var stukket af med hende.

Under retssagen fortalte hans ekskæreste, at han specielt godt kunne lide at klemme hende stramt om halsen, når de havde haft sex sammen.

Det er kun få år siden, at de lukkede ham ud efter 14 år bag tremmer for at have myrdet Michelle og vores lille ufødte barn. Han nægter sig stadig skyldig den dag i dag.

Sponsoreret indhold