Krimi

Savnet 2-årig fundet død i alligators mund

3. april Af Katrine Møller Rasmussen, SE og HØR
Foto: St. Petersburg Police Department
Jagten på en savnet toårig fik fredag en tragisk slutning, da drengens lig blev fundet inde i en alligators mund i Florida.
2-årig dreng

Politiet satte onsdag gang i en intensiv eftersøgning, da de fandt toårige Taylen Mosleys mor dræbt i familiens lejlighed i Florida.

Gerningsstedet, hvor den 20-årige kvinde blev fundet dræbt, bar tydelige præg af, at der var sket noget "meget voldeligt", skrev politiet i en pressemeddelelse.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Dødsårsag stadig ukendt

Politiet kunne ikke lokalisere den toårige dreng og frygtede for hans liv.

Fredag fik eftersøgningen den værst tænkelige slutning, da Taylen Mosleys lig blev fundet.

Politiet ledte med droner og hunde, da eftersøgningen ledte dem til Lake Maggiore, hvor de spottede noget inde i en alligators mund.

- Alligatoren blev dræbt for, at vi kunne få liget, der senere blev bekræftet til at være Taylen Mosley. Obduktionen skal nu fastslå, hvad der forårsagede drengens død, står der i pressemeddelelsen.

Far sigtet for drab

Taylens far er blevet sigtet for drab på både den toårige dreng og drengens mor. Men det er endnu uklart, hvordan drengen døde, og om han var død, før han endte i søen.

- Vi ønskede virkelig ikke at finde ham på denne måde, men i det mindste får familien nu en slutning.

På sporet

Kom med bag om de største kriminelle dramaer i podcasten På sporet, hvor den tidligere drabschef og chef for Rejseholdet Bent Isager-Nielsen leverer skarpe analyser.

For at kunne vise dig dette indhold, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Sponsoreret indhold