Livsstil

En læser fortæller: Hjerter af guld

20. maj 2022 Fortalt til Janne Hansen. Modelfoto: Panthermedia
Kærligheden holdt ikke, men pigerne er guld værd.

Glansen gik af ringene

Da Adam og jeg stod foran præsten i kirken og forelsket havde sagt ja til at leve som ægtepar resten af livet, gav vi hinanden vielsesringe på.

Hos guldsmeden havde vi brugt lang tid på at udvælge netop de ringe, der skulle være vores. Vi var endt med at betale en større formue for dem og havde fået indgraveret vores navne og datoen for vores bryllupsdag i det skinnende guld.

15 år senere var glansen for længst gået af ringene. Adam og jeg blev i fred og fordragelighed skilt, og vielsesringene tog vi af og gemte langt væk i hver sin skuffe.

Vi havde stadig vores uendelige kærlighed til vores tre piger til fælles, som vi havde godt og tæt samarbejde omkring.

Et par år efter vores skilsmisse havde både Adam og jeg fundet nye partnere, og han stod for snart at skulle giftes igen.

Vores tre piger skulle være brudepiger, hvilket de glædede sig rigtig meget til, og jeg og min kæreste var også inviteret med til brylluppet.

Ringene samlede bare støv

Det var i den anledning, Adam og jeg kom til at tale om, hvad der egentlig skulle ske med vores gamle vielsesringe.

Selvfølgelig var de et sødt minde om den kærlighed, vi engang havde haft til hinanden, og der var heller ingen af os, der havde fortrudt, at vi dengang havde giftet os. Ikke mindst havde vi jo fået vores tre dejlige piger sammen.

At de kostbare ringe bare skulle blive ved med at ligge der og samle støv i skuffen, virkede dog alligevel lidt formålsløst.

Tre hjerter til vores døtre

Så var det, at vi kom på en idé. Vi gik sammen hen til guldsmeden og bad om at få vores to vielsesringe smeltet om til tre små hjerter, hvor vi fik indgraveret pigernes navne. Inden Adam skulle giftes, forærede vi pigerne hver sit lille guldhjerte i en kæde som symbol på vores ubrydelige kærlighed til dem.

Da Adam stod foran præsten og blev gift igen, stod pigerne ved siden af med hver deres guldhjerte om halsen. Jeg sad sammen med min kæreste og gav hans hånd et klem, da Adam og hans brud gav hinanden deres nye vielsesringe på. Det var endt godt for os alle.

Send din egen historie til [email protected] – vi garanterer anonymitet.

Sponsoreret indhold