Livsstil

Gode bøger til din vinterferie

7. februar 2017 Anne Kristensen
Foto: Pantherstock
Vi har bedt to læseheste om nogle bud på spændende bøger, som du kan hygge dig med i vinterferien. Her er deres forslag!
Forslag til gode bøger.

Psst... Få flere anbefalinger af gode bøger i det nye Ude og Hjemme, som er på gaden onsdag den 8. februar 2017.

Hende du forlod 

Forfatter: Jojo Moyes

Forlag: Cicero

En kærlighedsfortælling, der egentlig indeholder to forskellige historier – den ene foregår i Frankrig i 1916, og den anden foregår cirka 100 år senere. Den fortidige får dog på bestemt vis en betydning for den, der foregår i nutiden. Karaktererne i bogen er så fantastiske, og den handler i bund og grund om dét at leve. Den indeholder desuden meget historie og kunst, som helt klart er med til at give den mere dybde end en normal kærlighedsroman. Jojo Moyes er forfatter til bestselleren ”Mig før dig”, der også er blevet filmatiseret.

Køb bogen her - set til 109,95 kr. >>

Krucifiks-morderen

Forfatter: Chris Carter

Forlag: Jentas

Chris Carter er en fantastisk forfatter! ”Krucifiks-morderen” er hans debut og en enestående krimi. Den er ret blodig, så den er helt klart mest egnet til et voksent publikum. Med sin baggrund inden for psykologi med speciale i kriminel adfærd forstår han virkelig, hvad han skriver om. Hans sprog er flydende og virkelig godt, og han formår endda at indfange læsere, som ikke normalt læser krimier. Når du går i gang med “Krucifiks-morderen”, begynder en hæsblæsende jagt, der på trods af sine blodige sider formår at holde dig fanget, indtil sidste side er vendt.

Køb bogen her - set til 89,95 kr. >>

Papmaché-reglen

Forfatter: Hella Joof

Forlag: Gyldendal

Hvis du er i humør til en sjov, sandfærdig og lærerig fortælling om livet, som både indeholder de skrevne og uskrevne regler, så er ”Papmaché-reglen” af Hella Joof det oplagte læsevalg. Hun er ærlig, og man kan relatere til de regler, hun omtaler, og nikke genkendende til en del – og hvis ikke, så kan man i hvert fald blive klogere på en masse. Det er ikke på nogen belærende måde, da hun har en humoristisk tilgang til det hele, selv om det indimellem er alvorlige emner.

Køb bogen her - set til 199,95 kr. >>

Om de to boganmeldere

Jeg hedder Sabrina Glud og er 28 år. Jeg bor i Korsør og er i gang med min kandidat i engelsk på Syddansk Universitet. Jeg er også freelance-oversætter. Jeg kan godt lide at udfordre mig selv med flere forskellige boggenrer. Jeg skriver boganmeldelser og giver anbefalinger og tips på sabrinasblog.dk. Facebook: sabrinasblog, Instagram: @samhaindk, Twitter: @samhain4000.

Jeg hedder Rikke Simonsen og er 23 år. Jeg bor i Odense, og til dagligt studerer jeg litteraturvidenskab på SDU og arbejder som assistance i Arnold Busck. Jeg holder mest af realisme, romantik og fantasy. Jeg skriver boganmeldelser og giver anbefalinger og tips på flyvmedmig.dk. Facebook: Flyv med mig, Instagram: @flyvmedmig.

Få flere anbefalinger af gode bøger til vinterferien i det nye Ude og Hjemme, som er på gaden den 8. februar 2017. 

Sponsoreret indhold