Kærlighed

Sex- og samlivsbrevkasse: Jeg kan ikke glemme ham

23. november 2018 af Helle Hartz. Foto: Panthermedia.
Selvom de aldrig var i et forhold, kan denne læser altså ikke helt slå en tidligere flamme ud af hovedet. Men han er gift. Skal hun tage kontakt til ham – hun tænker jo stadig på ham nu 15 år efter? Læs eksperten Helle Hartz’ svar her.

Jeg kan ikke glemme ham

Jeg er en kvinde på 55 år, der har boet alene i mange år. I perioden mellem 1987 og 2003 havde jeg en læge, som jeg var meget glad for, og jeg udviklede varme følelser for ham, og jeg fortalte ham det. Han ville gerne have en affære med mig, men han var gift, så jeg afslog, og kort tid efter skulle jeg alligevel flytte til en anden by, så ”problemet” løste ligesom sig selv. Nu er der gået 15 år, og jeg er flyttet tilbage til byen, hvor han stadig bor med sin kone. Jeg har set ham et par gange på gaden, men vi har ikke hilst på hinanden. Men hver gang jeg har set ham, kan jeg mærke, at det stadig kilder i maven, og det forstyrrer altså lidt. Jeg har hans telefonnummer, så jeg kunne jo sende en sms til at starte med. Synes du, jeg skal tage kontakt ham igen?

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Med venlig hilsen Den usikre

Læs også: Sex- og samlivsbrevkassen: Min mand har forladt mig

Kære Den usikre

Selv om der er gået mange år, har du tilsyneladende stadig følelser for denne mand. Også selv om du jo egentlig aldrig har haft muligheden for at prøve dem af med ham. Så på mange måder er det jo en uudlevet fantasi, du har båret rundt på i så mange år. Nu er han ikke din læge mere, men er der ellers noget, der er forandret fra tidligere? Han er jo stadigvæk gift, så hvis det overhovedet kom på tale, at I skulle indlede en romantisk relation, må man formode, at det stadig kun ville være som en affære, og ikke som noget fast. Og den tanke var du jo ikke vild med sidste gang. Det er som udgangspunkt også noget rod at indlade sig med en gift mand – det kan komme til at ødelægge så meget for alle parter. Desuden har han jo heller ikke vist dig nogen opmærksomhed i de mellemliggende år, så det lyder ikke til, at han er hverken specielt interesseret eller seriøs for den sags skyld.

Der er stor risiko for, at det er dig, der bliver den følelsesmæssige taber i det her, hvis du forsøger at kontakte ham, og sætte rigtig mange ting over styr. Jeg synes, du skal prøve at slå ham ud af hovedet en gang for alle og åbne dit hjerte og sind op for muligheden for at møde andre, dejlige (ledige) mænd, som ville kunne gengælde din kærlighed. Held og lykke med det.

De bedste hilsener Helle

Se også: Sex- og samlivsbrevkassen: Jeg kan ikke hjælpe

Sponsoreret indhold