Kærlighed

Sex- og samlivsbrevkassen: Jeg vil ikke miste min kæreste

27. juli 2018 af Helle Hartz, Foto: Panthermedia
En læser er bange for at miste sin kæreste, og ved ikke hvad han skal gøre. Sex- og samlivsekspert Helle Hartz kommer med gode råd.
En mand og en kvinde ligger i sengen

Vil ikke miste min kæreste

Min kæreste og jeg har været sammen i lidt over to år. Vi er begge i slutningen af 20’erne. I starten var vi meget forelskede, og vores sex var i top, gerne flere gange om dagen. Men nu har hun allerhøjst lyst en gang om måneden, og det føles, som om hun kun gør det for min skyld. Vi holder stadig i hånd, kysser, går i bad sammen og har det dejligt. Men hun går dog også meget i byen med sine singleveninder.

Jeg kan høre, at de har det rigtig sjovt sammen, men det gør mig nervøs, fordi de fleste af hendes veninder flirter, har skiftende fyre og kan gøre lige, hvad det passer dem. De seneste to måneder er det gået mere ned ad bakke, og for et par dage siden græd hun og sagde, at hun savnede at være sig selv – men at hun også elsker mig, og at hun ikke kan undvære mig. Jeg elsker hende overalt på jorden og har kun lyst til at være sammen med hende og vil bare ikke miste hende.

Hilsen Peter

Læs mere: Styrk dit sexværk

Kære Peter

Når jeg læser dit brev, så skal jeg indrømme, at jeg også får den tanke, at det lyder som om, din kæreste er på vej ud af forholdet. Måske har jeres forhold udviklet sig til et tæt venskab, så hun nu elsker dig som en nær ven og ikke længere som en kæreste, hun har lyst til at have sex med. I er jo også forholdsvist unge, og din kæreste føler måske, at hun har bundet sig for tidligt, siden hun føler sig så fristet af sine veninders livsstil. Men jeg tror også, at hun har det rigtig skidt med det, fordi hun stadig holder af dig, ikke vil såre dig og har svært ved at give slip.

Du giver hende tryghed, venskab og kærlighed, men et forhold, hvor sexlivet næsten er væk efter 2 år, er ikke holdbart i længden. Det gør forfærdelig ondt at miste den, man elsker, og det gør ondt at give slip på drømmene om den fælles fremtid. Hvis din mistanke om, at din kæreste er på vej væk, viser sig at være rigtig, vil du uden tvivl opleve en periode med sorg og savn, men husk, at livet stadig byder på masser af glæder og muligheder, når du kommer ud på den anden side.

De bedste hilsener Helle

Sponsoreret indhold