Kultur

Årgang 0-familie har købt hus på Mallorca

27. december 2012 Af Marianne Knudsen. Foto: Thomas Marott/TV2
Årgang 0-Christians mor og far, der for et par år siden begge fik stress,vil for alt i verden undgå det igen og har købt sommerhus på Mallorca, hvor familien kan trække sig tilbage og slappe af.
-

For tre år siden gik begge Christians forældre ned med stress. Det betød dengang, at Christians mor, Tina, sagde sit job som indkøber op og åbnede sin egen netbutik, likelondon.com, så hun kunne arbejde derhjemme.

Og i dag går det så godt med hendes netbutik, at hun har ansat en medarbejder til at hjælpe hende og har fundet forhandlere i Norge og Sverige.

Vil undgå stress

- Det går virkelig fremad, og jeg er sikker på, at det kunne blive rigtig stort, hvis jeg var mere ambitiøs. Men nu forsøger jeg at holde det på et plan, hvor jeg også kan have en familie ved siden af, fortæller Tina Elhauge, der på den måde forsøger at undgå at blive alt for stresset igen.

- Men det kan da være svært at styre, indrømmer hun.

For med tre store drenge, der skal køres til sport i hverdagene og i weekenderne, er der nok at se til.

I foråret valgte familien så at købe et sommerhus i en lille by på Mallorca, som de har holdt ferie i de sidste fire-fem år. I sommer koblede familien af på øen i tre uger, og både Christians far og Christian selv har været på Mallorca i efteråret.

Elsker stadig tennis

Christian var på tennislejr (også på Mallorca) for det er stadig hans helt store hobby. Seks gange om ugen spiller han tennis, alene om torsdagen træner han to gange.

- Han står op klokken 5.30 to gange om ugen for at træne, fordi han så kan være sammen med sine kammerater om eftermiddagen. Men det er ikke, fordi han drømmer om at blive professionel tennisspiller. Han har længe sagt, at han gerne vil være forsvarsadvokat og studere på Harvard, smiler Tina.

Sponsoreret indhold