Kultur

Amanda Sisse afviser: Vi er ikke kærester

7. februar 2016 Foto: Janus Nielsen/Kanal 4 - Af Kristian Bo Eriksen
En opdatering på Facebook fik flere til at tro, at Amanda Sisse igen er blevet kæreste med Williams far. Men sådan forholder det sig slet ikke, skriver hun nu selv.

-Jeg kan godt se lidt i min indbakke at det har skabt forvirring hos nogen, at Williams far spiste hos os i går. Men for lige at slå det fast, vi er og bliver nok heller aldrig kærester igen, skriver Amanda Sisse fra De unge mødre på Facebook.

LÆS OGSÅ: Et år efter ulykken: Jesper tilbage på tv

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Hun lagde forleden et opslag ud på Facebook, hvor hun skrev om at hendes eks og Williams far, Jesper, var til spisning. Ja, det var faktisk ham, der stod for maden. Og det fik åbenbart nogle til at tro, at Amanda Sisse igen var blevet kæreste med sin søns far.

Vi ønsker hinanden det bedste

-Vi har haft et langt forhold, før William kom til verden, men vi er nu gode venner, der ønsker hinanden det bedste og hjælper, hvor vi kan. Og da jeg lige fortiden har en del mellem ørerne, specielt også i aftentimerne, er jeg Jesper evigt taknemmelig for at hjælpe ekstra til med William. Så fik vi slået den fast, skriver Amanda Sisse på Facebook.

LÆS OGSÅ: Camilla Framnes om sin kæreste: Kevin er bare dejlig

Det er også her, hun fortæller, hvordan hun har fejret fastelavn med William.

Parat med nye afsnit

-Hvad gør man når ens søn bare VIL prøve at vinde til fastelavn..? Man sørger for at han har sin helt egen tønde, så der kun bliver en vinder.

-Glæder mig til at få krudtuglen hjem - så står den på kæmpe fastelavnsris, tøndeslagning & masser af hjemmebagte fastelavnsboller, skriver Amanda Sisse.

LÆS OGSÅ: Hannah Melissa venter barn nummer 3

Du kan læse meget mere om Amanda Sisse og William på hendes blog, amandasisse.dk, og glæde dig til at se de nye afsnit af De unge mødre, når den ny sæson gå i gang på Kanal 4, tirsdag den 23. februar klokken 20.00.

Sponsoreret indhold