Kultur

Gik Britneys far for vidt i jagten på succes?

10. november 2021 af Cecilie Lunding Tolversen. Grafik: Niels Fyrst Foto og klip: MEGA Agency, Fryderyk Gabowicz/AP/Ritzau Scanpix, Mario Anzuoni/Reuters/Ritzau Scanpix, AFP/Ritzau Scanpix, Snap-Pix Inc/Shutterstock/Ritzau Scanpix
Siden 2008 har en af verdens største popidoler ikke selv kunne bestemme over sit eget liv, men i slutningen af september fik Britney Spears sin frihed tilbage. I ugens afsnit af Skandalemagasinet graver Nikita Klæstrup og Emil Minana sig ned i hele #FreeBritney-bevægelsen.
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Britney Spears mistede i 2008 retten til at bestemme over sit eget liv, da hendes far blev værge for hende. Sidan har han truffet alle beslutninger for hende: Lige fra hvor sangerinden måtte tage på ferie til hvor mange sodavand, hun måtte drikke. Derudover har han også bestemt, at hun ikke måtte blive gift eller få flere børn.

Efter en lang kamp er faderens rolle i værgemålet nu afsluttet efter 13 år. Men spørgsmålet er, om prioriteringen af penge og succes - frem for hensynet til superstjernens mentale helbred - er gået for vidt?

I ugens afsnit af podcasten Skandalemagasinet graver Nikita Klæstrup og Emil Minana sig ned i hele #FreeBritney-bevægelsen. De snakker om de skandaler, der ledte op til, at Britney mistede retten til at bestemme over sit eget liv, om værgemålets omfang og om hvorvidt Britney vil fortsætte sin karriere.

Hør podcasten på Ally.dk

Mere om Skandalemagasinet

Gossip og skandaler har i alle tider været noget, vi mennesker bliver draget af og er nysgerrige på. Vi knytter venskaber på baggrund af den sladder, som vi deler og samles om. I podcasten Skandalemagasinet graver Nikita Klæstrup og Emil Minana sig ned i de helt store kendis-og Hollywoodskandaler, og tager temperaturen på, hvordan vi ud fra et samfundsmæssigt perspektiv kan belyse skandalerne.

Nikita og Emil er ikke altid enige, men én ting kan de blive enige om: Deres forkærlighed for slibrige sladderskandaler.

Sponsoreret indhold