Kendte

Natascha Linea: Gravid og snart skilt

24. februar Af: Helle Hartz.
Foto: All Over Press Denmark
Mindre end to uger efter at Natascha Linea glædestrålende fortalte, at hun er gravid med tvillinger, kom ”De unge mødre”-kendissen med en mere nedslående nyhed: Hun skal skilles.
Natascha Linea

De fleste af os stiftede første gang bekendtskab med Natascha Linea, da hun i 2013 medvirkede i “De unge mødre”, hvor hun havde hun fået datteren Lia med Bent Flink. Senere har hun fået yderligere to børn – sønnen Miso, som hun fik sammen med "De unge mødre"-kollegaen David, og Novah, som hun har med sin mand Mathias.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Denne gang er der dømt to gange lykkelige omstændigheder, da det er tvillinger, der vokser i kendisstjernens mave. Og denne gang er det også Mathias, der er faderen. Men den gode nyhed har ikke formået at redde ægteskabet mellem Nastacha og Mathias, og de har derfor besluttet, at de skal skilles.

Natascha fortæller til Se og Hør, at hun ikke er uvenner med Mathias, og uddyber:

– Vi er bare vokset fra hinanden. Der er ikke noget decideret grund til, at vi ikke er sammen mere, hvis man kan sige det sådan. Vi er stadig gode venner, og vi vil heller ikke risikere at blive mega uvenner. Så hellere gå fra hinanden nu som gode venner, forklarer hun.

Mathias er ikke helt ude

Natascha er lige nu sygemeldt, da hun har bækkenløsning, men er heldigvis ikke så mærket af det. Hun fortæller, at hun stort set kan, hvad hun vil, men skal lytte efter sin krop, og nogle dage er slemmere end andre.

– Jeg synes ikke, jeg er meget stor, men alle synes, jeg er kæmpestor. Det føler jeg ikke, jeg er, fortæller den kommende tvillingemor.

Efter planen skal Natascha nedkomme til sommer, men selv om hun ikke længere er sammen med Mathias, vil de begge to gerne have, at han skal være en del af tvillingernes liv:

– Det er planen, at han skal være en del af tvillingernes liv. Han er velkommen her så tit, han har lyst til. Det er planen, han skal med til scanninger og fødsel og sådan. Vi er ikke uvenner. Det fungerer bare ikke, understreger Natascha.

 

Sponsoreret indhold