Kendte

Stephanie efter svigermors voldsomme død: Folk har været fantastiske

3. marts Af Benedikte Brix, SE og HØR
Foto: Dan Mariegaard
Det var voldsomt, da Stephanie Siguenza Henckel fra "Årgang 0" så sin svigermor få hjertestop. Nu fortæller hun, hvordan det har været at dele ud om hændelsen.
Stephanie Siguenza Henckel

Det er nu to måneder siden, at Stephanie Siguenza Henckels svigermor gik bort, og nu er “Årgang 0”-profilen klar til at tale helt ud om hændelsen.

Det gør hun i SE og HØR-programmet “Sladderministeriet”, hvor hun er gæst sammen med veninde og “Årgang 20”-deltager Maria Brask Mainz.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Stephanie Siguenza Henckels svigermor, Annisette, faldt om med hjertestop 14. december 2022. Det skete før TV 2-showet “De største øjeblikke”, mens Stephanie var i gang med at blive interviewet på rød løber.

Herefter blev hun lagt i kunstig koma og respirator. Men 23. december var tragedien total, og Stephanie meldte ud, at hendes svigermor nu var død.

– Det var en voldsom og en stor ting. Men fordi der havde været så mange mennesker derinde og så mange involveret i det, følte jeg et eller andet sted, at jeg var ikke nødsaget, men havde lyst til at dele det, fordi folk havde været så fantastiske, forklarer Stephanie Siguenza Henckel i “Sladderministeriet”.

Her lægger hun vægt på, at der har været stor respekt fra pressen i forbindelse med Anisettes hjertestop, men også at hendes fans og følgere på Instagram har sendt en masse kærlighed i en svær tid.

- Jeg har følt, at der har været stor respekt omkring det, så det har ikke været ubehageligt at snakke om. Det har faktisk gjort det lidt nemmere at være i det, at man har kunne fortælle lidt til nogle, man ved har forståelse for en, siger Stephanie Siguenza.

– Jeg har ikke fået andet end kærlighed, så jeg er virkelig imponeret over, hvor gode folk egentlig kan være.

Hør hende fortælle, hvordan det har været at tale højt om sin svigermors død i videoen fra Sladderministeriet.

Sponsoreret indhold