Rejser

Efterårsferie: De 10 mest populære rejsemål

14. september 2016 af Katharina Kjøge, foto: Bravo Tours & Pantherstock
Efterårsferien bestilles i god tid, og danskerne er ikke i tvivl om, hvor de vil hen. Her er top 10 over favoritrejsemål i uge 42.
Rejs på efterårsferie – her får du danskernes top-10 over favoritdestinationer

Vi kan nyde ”indian summer” i Danmark i disse dage, for selv om efteråret har meldt sin ankomst (i hvert fald ifølge kalenderen) har vi stadig både sol og sommertemperaturer.

De danske somre er kendt for at være lunefulde – så mange danskere vil holde efterårsferie under sydens sol – og de ved også godt, hvor de vil hen. En tendens, der har været på vej de seneste år.

Rekord mange danskere har i år bestilt efterårsferien allerede nu, og 90 procent af alle Bravo Tours' rejser i uge 42 er allerede udsolgt.

Men de har stadig rejser tilbage – især hvis man er lidt fleksibel med afrejsedatoen.

Læs mere om Bravo Tours rejsedestinationer her!

Spanien hitter!

– Top 10 er fyldt med især spanske destinationer. Det er De Kanariske Øer, Costa del Sol og Mallorca, der fylder billedet efterfulgt at græske feriemål som Kreta, Rhodos og Santorini, fortæller Peder Hornshøj, der er administrerende direktør i Bravo Tours og fortsætter:

– Tyrkiet er også med i top 10. Alanya er stadig populært, og her finder man også rigtig gode priser sammenlignet med mange andre feriemål, siger han.

Se top 10 favoritrejsemål i efterårsferien i galleriet nedenfor.

Efterårsferie: Top 10 favorit-rejsemål

Min kærlighedshistorie podcast CTA

Sponsoreret indhold