Kultur

Ugens bog: "Carrie Soto vender tilbage"

6. maj Af Anna Møller.
Foto: Colourbox.
Bliv klogere på ugens bog her.
Bog med blomster i

Tilbage til tennis

Tennislegenden Carrie ”Damptromlen” Soto har været ude af spotlyset i fem år, da hun beslutter sig for at vende tilbage og generobre titlen som den mest vindende spiller i dametennis.

Nicki Chan – også kaldet ”Bæstet” – har ellers snuppet den titel fra den 37-årige eksspiller, men sammen med sin trænerfar og eksflirten Bowe sætter Carrie alt ind for at tromle Nicki Chan og de andre tennisspillere ned.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Taylor Jenkins Reid har med ”Evelyn Hugos syv ægtemænd” og ”Daisy Jones & the Six” vist, at hun er garant for en underholdende roman, der er skrevet så letlæst og overbevisende, at den føles dokumentarisk. Det er også tilfældet med ”Carrie Soto vender tilbage”, der med sin indlevelse og filmiske fortællefacon formår at vække enhver slumrende interesse for sport.

Især de reportagelignende gengivelser af tenniskampe er så spændende, at adrenalinen automatisk pumper hos læseren, og ”Carrie Soto vender tilbage” er helt sikkert en af Taylor Jenkins Reids bedste bøger indtil videre.

Samtidig følger romanen også en slavisk filmisk struktur og komposition med skarpe scener, dramatiske replikker og flashbacks, og både konstruktion og plot bliver noget forudsigeligt gennem næsten 400 sider.

Bogen "Carrie Soto vender tilbage"
Foto: PR.

Sponsoreret indhold