Mimi - Kærligt talt

Mimis brevkasse: Datter solgte arvesmykker

26. juni 2019 af Mimi Jakobsen
Datter har solgt arvesmykker, der har stor affektionsværdi for kvinden, der skriver til Mimi. Læs her, hvad Mimi mener om den sag
Æske med to ringe i

Hej Mimi

Jeg er så skuffet over min datter, og jeg håber, du kan hjælpe mig med mit dilemma. Jeg har i mange år haft nogle smykker, som jeg arvede fra min mor, blandt andet mine forældres og bedsteforældres vielsesringe. De har haft stor affektionsværdi for mig, men på et tidspunkt følte jeg, at det var på tide at give dem videre til næste generation. Jeg gav dem til min datter, og hun tog gladelig imod dem.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Et stykke tid efter spurgte jeg til smykkerne. Hun fortalte, at hun havde fået dem vurderet, og derefter var de blevet solgt. Hun havde købt nyt tøj og andre ting til sig selv for pengene. Der var for omkring 8.000 kroner. Jeg blev så paf, at jeg ikke vidste, hvordan jeg skulle reagere. Men efter at have fordøjet det kan jeg mærke, at jeg er rigtig skuffet og ked af det. Skal jeg sige noget hende?

Hilsen Grethe

Læs også: Mimis brevkasse: Mindatter er ved at brænde ud

Kære Grethe

Jamen, det skal du da bestemt. Dette vil nage dig, indtil du får det gjort. Det er ret ufølsomt af din datter at såre dig på den måde. Men en ung pige som hun har måske ikke følt det samme for smykkerne som dig. Du skulle måske have gjort det helt klart for hende, hvor meget de betød for dig.

Hun skal have lov til at forklare sig, og så skal du tilgive hende. Det gør vi jo med vores børn. Men hun skal sandelig have at vide, hvordan du har det.

Kærligt talt Mimi

Sponsoreret indhold