Mimi - Kærligt talt

Mimis brevkasse: De kan ikke lide min kæreste

23. oktober 2019 af Mimi Jakobsen. Foto: Panthermedia
Hvad gør man, når ens venner og børn ikke kan lide ens nye kæreste? Læseren, der skriver til Mimi, har mødt en rolig og stabil mand, som hun er virkelig glad for. Dog bryder hverken hendes to sønner eller venner sig om hendes nye kæreste. Læs Mimi Jakobsen bedste råd til læseren her.
Mimis brevkasse: De kan ikke lide min kæreste

Hej Mimi

Jeg har to drenge, hvor den ene er flyttet hjemmefra, og den anden snart gør det. Deres far var ikke god mod dem, og han mishandlede mig i mange år, men det lykkedes mig at komme ud af ægteskabet. Drengene havde det selvfølgelig ikke godt med det, der skete, men vi kom igennem det sammen.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

For to år siden mødte jeg en ny mand, som er helt anderledes end min eksmand. Han er rolig og stabil, og jeg føler mig tryg sammen med ham. Mine sønner virker dog ikke særligt glade for ham, men siger, at det må være op til mig, om vi skal være sammen.

Endnu værre er det, at de fleste af mine venner ikke bryder sig om ham, hvilket jeg ikke forstår. Vi snakker om at flytte sammen, men jeg er bange for, at mine venner og mine børn så ikke vil komme og besøge mig. Jeg er virkelig glad for denne mand og er så ked af, at mine venner ikke kan se, hvad jeg ser i ham. Hvad skal jeg gøre?

Hilsen Kirsten

Læs også: Mimis brevkasse: Mine forældre skal skilles

Kære Kirsten

Når man er forelsket, ser man jo ikke det, som andre gør. Jeg tror, dine sønner er bange for, at du igen skal opleve et dårligt forhold, uden at der egentlig behøver at være grund til det. Det har været hårdt for dem at have en voldelig far, og de ønsker ikke, du skal udsættes for mere.

Med hensyn til dine venner, er det selvfølgelig ikke dem, der skal bestemme, hvem du lever dit liv med. Men jeg ville bestemt gå dem på klingen og få at vide, hvad det er, de ser i din kæreste, som du ikke ser. Når man møder en ny partner i en sen alder, sker det jævnligt, tror jeg, at ens omgivelser har svært ved at acceptere vedkommende. Det har jeg selv oplevet. Det er typisk venner, der har det bedst med, at alt forbliver, som det hele tiden har været, og at de ikke får konkurrence. Det skal man ikke bøje sig for, men det er vigtigt at få opklaret, hvad der er på spil.

Kærligt talt Mimi

Læs også: Mimis brevkasse: Kæresten vil flytte ind

Sponsoreret indhold