Mimi - Kærligt talt

Mimis brevkasse: En gave til faster

13. marts 2019 Af Mimi Jakobsen. Foto: Panthermedia.
Skal man give en gave til fødselaren, når man ikke kan komme til fødselsdagen? For Mimi Jakobsen er det ret enkelt.

Kære Mimi

Vi har en diskussion i vores familie, som vi gerne vil høre din mening om. Min faster, den ene af min fars to søstre, har inviteret til 60-års fødselsdag. Jeg kan ikke deltage, da jeg er lærer og skal på udlandsrejse med eleverne. Det er ikke en faster, som jeg har et nært forhold til. Vi ses en til to gange om året til familiebegivenheder og måske til en påske- eller julefrokost. Min bror, hans kone og vores forældre skal med. De vil købe en fælles gave og mener, at jeg skal være med i den. Det synes jeg ikke, for min faster og jeg giver almindeligvis ikke hinanden fødselsdagsgaver. Det er ikke så meget pengene, mere princippet. Min mening er, at når jeg ikke er med til festen, skal jeg heller ikke give en gave. Min bror og svigerinde holder med mig, men mine forældre synes, det er småligt. Hvad mener du?

Niecen

Læs også: Mimis brevkasse: Visdom eller fri leg

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Kære Niece

Det afgørende er vel, om du har LYST til at give en gave. Hvis du ikke har ret meget med din faster at gøre, synes jeg, at du skal lade være.

Jeg er dog meget imod tankegangen om, at man skal være med til en fest for at give en gave. Det er lidt for meget gi’og ta’-mentalitet efter min mening. Som om man skal give en gave, der i værdi svarer til kuvertprisen. Lad dit hjerte råde, det er det ærligste.

Kærligt talt – Mimi

Se også: Mimis brevkasse: Søskendekamp om gevinsten

Sponsoreret indhold