Mimi - Kærligt talt

Mimis brevkasse: Giv slip på din datter

23. januar 2019 af: Mimi Jakobsen
Foto: Panthermedia.
Det kan være svært, når ens barn flyver fra reden. Men Mimi har en helt klar holdning til den sag.
Teenager

Kære Mimi

Min datter er 17 år og går i gymnasiet. Siden hun var lille, har hun drømt om at blive læge. Hun vil også gerne til USA, og hun taler om, at hun vil være au au pair, før hun begynder at studere. Jeg kan godt se, at det vil være spændende for hende, men jeg er urolig over at skulle sende hende til et fremmed land.

Tænk, hvis hun bliver skuffet, bliver behandlet dårligt, eller det der er værre. Jeg er så bange for, at der skal ske hende noget. Men jeg vil jo heller ikke bremse hende i hendes planer. Skal jeg pakke mine bekymringer væk?

Bekymret mor

Mimis brevkasse: Hans teenagedatter driver mig til vanvid

Kære mor

Selvfølgelig er du bekymret. Det er vi mødre (og fædre). Men du er også nødt til at stoppe. Din datter skal ud af børneværelse, og hun skal prøve at stå på egne ben – og hun skal have lov at rejse. Hun har stadig jer i baghånden, hvis hun får problemer.

Jeg kan kun fortælle, at min egen søn pludselig havde taget arbejde på et hotel i London. Øh, studsede jeg? JA, men det gik fint. Der er masser af kontakter til USA, så I kan finde en sød og dejlig amerikansk familie, som hun kan bo hos. Det er et civiliseret land, og der er al mulig grund til at have tillid.

Glæd dig over, at du har en dygtig og livskraftig ung datter, der vil lære. Og så af sted med hende. I øvrigt tager det kun seks til otte timers flytid at komme til USA, og du kan jo “kigge forbi”.

Kærligt talt Mimi

Sponsoreret indhold