Mimi - Kærligt talt

Mimis brevkasse: Han har snydt mig

18. september 2019 af Mimi Jakobsen. Foto: Panthermedia
Da læseren mødte sin kæreste, gav han udtryk for, at han ikke var interesseret i sport. Nu er de flyttet sammen, og det viser sig, at kæresten faktisk er utrolig interesseret i at se den ene fodboldkamp efter den anden. Læseren føler sig snydt, men hvad skal hun stille op? Læs Mimi Jakobsens råd til læseren her.
Mimis brevkasse: Han har snydt mig

Hej Mimi

Jeg føler mig snydt af min kæreste: Vi har kendt hinanden i snart tre år, og da vi mødtes, var han ikke særligt interesseret i sport, hvilket passede mig aldeles strålende, da jeg overhovedet ikke interesserer mig for det – faktisk synes jeg, det er dumt og intetsigende, og jeg har aldrig villet have en kæreste, der bare sad foran tv.

Vi flyttede sammen for seks måneder siden, og nu viser det sig, at han faktisk er meget interesseret i sport, for han bruger meget tid foran flimmeren, hvor han ser den ene fodboldkamp efter den anden. Han ser også Tour de France og meget andet. Jeg føler mig taget ved næsen, da han tidligere har sagt, at det ikke var noget for ham. Hvis jeg havde vidst det fra begyndelsen, var vi nok ikke flyttet sammen. Hvad skal jeg gøre?

Kærlig hilsen Helene

Læs også: Mimis brevkasse: Hun er bitter og fordømmende

Kære Helene

Hold da op, jeg må sige, at jeg synes, du er sart! Efter første sætning var jeg umiddelbart på din side, for selvfølgelig skal kærester ikke snyde hinanden. Men jeg må indrømme, at jeg ændrede opfattelse, da jeg fandt ud af, hvad ”snyderiet” gik ud på.

Herregud, din kæreste har fornemmet, at du ikke interesserer dig for det samme som han, og derfor har han talt dig efter munden, fordi han holder af dig.

For det første er ulykken vel ikke så stor. Du kan måske opfordre ham til at begrænse kiggeriet lidt, men du kan ikke forlange, at han skal opgive sin interesse, fordi han bor sammen med dig. Find dig selv en interesse, som du kan dyrke, mens han dyrker sin.

For det andet – og det er mere vigtigt:

Du skal gøre dig klart, om du overhovedet elsker ham. Det lyder ikke sådan. Og hvis du ikke gør rent bord, er det dig, der snyder ham. Han har vel forventet, at du elskede ham så meget, at du kunne bære over med hans ”svaghed”. Jeg synes, du skal tage dig sammen!

Kærligt og skrapt talt - Mimi

Læs også: Mimis brevkasse: Fælles om pengene

Sponsoreret indhold