Mimi - Kærligt talt

Mimis brevkasse: Min eksmand har fortrudt

16. september 2018 Af Mimi Jakobsen. Foto: Panthermedia.
Efter skilsmissen med sin mand har en læser egentlig fået bygget et godt liv op, men nu vil eksmanden pludselig være en familie igen. Skal hun tage ham tilbage for børnenes skyld? Læs Mimi Jakobsens svar her.

Min eksmand har fortrudt

Jeg blev forladt af min mand for nogle år siden, da vores yngste børn var 1 år og 4 år. Han havde mødt en anden kvinde, og alt gik meget hurtigt. Pludselig stod jeg alene med børnene, og han flyttede sammen med hende. Det tog et halvt år, før han begyndte at møde sine børn igen. Efter et stykke tid kom samværet på plads, og så var børnene hos ham lidt mere end hver anden weekend. De var kede af skilsmissen, og det var jeg også. Men jeg formåede at skabe et nyt liv for mig, og nu har jeg det fint igen. For nogle måneder siden mødte jeg en mand, som jeg endnu ikke har blandet børnene ind i. Pludselig begynder min eksmand at ringe til mig igen og fortæller mig, at hans forhold er forbi, og at han ønsker, at vi skal være en familie igen. Han siger, at jeg skal tænke på børnene. Jeg føler egentlig, at jeg slet ikke vil være sammen med ham igen, fordi han gjorde mig så ondt, og jeg stoler ikke på ham.

Men jeg lovede at tænke på det for børnenes skyld. Skal jeg tage ham tilbage for deres skyld?

Hilsen den tvivlende mor

Læs også: Mimis brevkasse: Jeg er bekymret for min søn

Kære tvivlende mor

Nej, min ven, det skal du ikke. Den med ”for børnenes skyld”, har jeg hørt så tit. Det tænkte han ikke på, da han forlod jer for en anden. Nu er han blevet alene, og så er det jo meget bekvemt at søge tilbage til reden.

Du er kommet flot videre og har skabt dig et nyt liv – og måske med en ny kæreste. Og det skal han da ikke ødelægge. Du stoler ikke på ham, og det kan jeg godt forstå. Hvad sker der, hvis han igen møder en anden?

Hav et godt forhold til ham – se dét er for børnenes skyld – men hold for Guds skyld døren lukket.

Kærligt talt – Mimi

Se også: Mimis brevkasse: Min mand forlod mig

Sponsoreret indhold