Mimi - Kærligt talt

Mimis brevkasse: Min mand var utro med ældre kollega

3. oktober 2018 Af Mimi Jakobsen. Foto: Panthermedia.
En læsers mand har til en medarbejderfest været sammen med en 20 år ældre kollega, der er blevet en nær ven af ham. Men det vil ikke ske igen – det lover de begge. Kan hun stole på ham? Læs Mimi Jakobsens svar her.

Min mand var utro med ældre kollega

Jeg har været sammen med min mand i otte år. Sidste år blev vi gift og blev også forældre til vores første barn. Vores forhold er egentlig rigtig godt.

Men min mand er utrolig tæt med en af hans kolleger, der er 20 år ældre end ham. Han har ikke været utro, siger han, men jeg ved, at han har været sammen med hende til en medarbejderfest. Min mand vil ikke skilles, men han vil heller ikke bryde den intime kontakt med kollegaen.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

De har begge sagt, at det ikke vil ske igen. Min mand er ked af det, der er sket, men han føler også, at han har fundet en god ven i kollegaen, som han kan tale med om alt. Det var alkohol, der var skyld i, at de gik over grænsen, siger han.

Jeg forstår ikke, hvad det er, han føler for kollegaen. Vil min mand virkelig blive hos mig? Jeg er egentlig ret rolig omkring det hele. Min mand og jeg er begge 30 år. Kollegaen er 50 år.

Hilsen den rolige hustru

Læs også: Mimis brevkasse: Min eksmand har fortrudt

Kære rolige hustru

Hvis det var min mand, fik han sparket, men jeg tøver lidt her i dit tilfælde. Det er vigtigt for mig, at du skriver, at du er ret rolig. Det er afgørende.

Du tror vist ikke helt på, at han kunne finde på at gentage affæren, og at han har en god ven, er der jo ikke noget galt i.

Måske har du af forståelige grunde med en helt lille baby haft nok at se til, og din mand kan jo så have følt sig noget overset. Det er vist ret almindeligt.

Giv ham en chance til, men gør det helt klart, at der fremover er nul-tolerance i forhold til utroskab.

Kærligt talt – Mimi

Se også: Mimis brevkasse: Min syge mand dræner mig

Sponsoreret indhold