Mimi - Kærligt talt

Mimis brevkasse: Mine forældre skal skilles

11. september 2019 af Mimi Jakobsen. Foto: Panthermedia
Kvindens forældre har efter 50 års ægteskab valgt at blive skilt. Er det en normal beslutning at tage efter 50 gode år sammen? Læs Mimi Jakobsens svar her.
Mimis brevkasse: Mine forældre skal skilles

Hej Mimi

Jeg har lige fået en besked, der har gjort mig meget ked af det. Mine forældre, der har været gift i over 50 år, skal skilles. Der er ingen af os i familien, der forstår den beslutning. Jeg troede, de havde det godt sammen. Vi kommer tit på ferie hos dem med vores børn og har det alle hyggeligt. Det er helt uoverskueligt at forestille sig, at de ikke skal være sammen mere.

Er det normalt, at ægtepar pludselig går fra hinanden efter så mange år?

Hilsen Rie

Læs også: Mimis brevkasse: Min eksmand har fortrudt

Kære Rie

Normalt er det vel ikke, men jeg er ret sikker på, at beslutningen ikke er en pludselig indskydelse. Når man har været sammen så længe og har børn og børnebørn, er der meget, der binder, også selv om den store forelskelse måske er dampet af.

Jeg kan godt forstå, at du som datter er ked af det. Det er altid rarest, hvis de trygge rammer bliver, hvor de er. Men du bliver nødt til at tage det med oprejst pande og bidrage til, at det hele forløber så smertefrit som muligt.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Dine forældre har ret til deres eget liv. Du ville nok heller ikke finde dig i, at de skulle bestemme, om du skulle skilles eller ej. Glæd dig over de mange gode år, du har haft dem sammen, og prøv at få det bedste ud af den nye situation. Der er vel intet, der tyder på, at du og dine børn ikke kan fortsætte det gode forhold til dem begge.

Kærligt talt Mimi

Læs også: Mimis brevkasse: Min mand forlod mig

Sponsoreret indhold