Mimi - Kærligt talt

Mimis brevkasse: Mit liv har været en løgn

19. december 2018 Af Mimi Jakobsen. Foto: Panthermedia.
Efter 30 års ægteskab påstår manden, at han aldrig har elsket sin kone og i virkeligheden aldrig ønsket hverken hende eller børnene. Tilbage sidder en knust kone, der har brug for et kærligt råd fra Mimi Jakobsen.

Mit liv har været en løgn

Efter næsten 30 år har min mand pludselig forladt mig, og jeg sidder tilbage med en fuldstændig tom følelse. Jeg troede, han var tilfreds med vores samliv. Det er mange år siden, vi var sådan rigtig forelskede, men vi har, i min optik, haft et trygt og fint liv sammen, hvor vi gjorde en masse sjove ting med børnene, rejste, gik i teateret og sås med venner og familie.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det værste ved det hele er, at min mand nu siger, at han aldrig elskede mig, og han bare blev sammen med mig for børnenes skyld. Han synes også, jeg har været meget styrende i vores ægteskab, og at han egentlig slet ikke ønskede hverken kone eller børn. Jeg forstår slet ikke, han siger sådan noget. Jeg føler nu, at jeg har levet hele mit liv med ham på en løgn og er helt knust. Hvad skal jeg gøre?

Elisabeth F.

Læs også: Mimis brevkasse: Tør ikke satse på kærligheden

Kære Elisabeth

Du skal opfatte det, som det er. Din mand har sparet noget op, som skal ud, og så bliver det helt overdrevet.

Selvfølgelig har han ikke været sammen med dig i 30 år af hensyn til børnene. Han har da også nydt alle de gode timer, og undskyld mig: At han egentlig ikke ønskede hverken kone eller børn… Det er vist en bemærkning, der hører hjemme hos en 7-årig. Der bliver sagt mange urimelige og uovervejede ting i sådan et opgør.

Manden er gået I panik. Jeg forstår så godt, at du er ulykkelig over, at han har forladt dig, men du har ikke levet på en løgn, så lad ikke alle hans ord bundfælde sig. De passer simpelthen ikke.

Kærligt talt – Mimi

Se også: Mimis brevkasse: Gavefest før tiden

Sponsoreret indhold