Mimi - Kærligt talt

Mimis brevkasse: Mor kan ikke erstattes

27. februar 2019 Af Mimi Jakobsen. Foto: Panthermedia.
For nogle år siden mistede en læser sin mor – et slag, der ramte hende og familien hårdt. Nu er det dog noget andet, der er hårdt; tanken om, at hendes far dater igen. Mimi Jakobsen har en helt klar holdning til, hvordan hun bør tackle det.

Kære Mimi

Min mor døde for nogle år siden, og det var et hårdt slag for alle i familien. Vi mistede hende alt for tidligt. Min far var helt knust, og vi prøvede at støtte ham, så godt vi kunne.

Forleden morgen, da jeg ringede til ham og skulle spørge ham om noget, hørte jeg en kvindestemme i baggrunden, og det gjorde mig forvirret. Jeg gætter på, at det var en kvinde, der havde overnattet hos ham. Jeg blev så paf, at jeg afsluttede opkaldet hurtigt.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Men siden har jeg tænkt meget over det. Jeg har virkelig svært ved at forestille mig, at han møder en anden, selv om jeg jo også ønsker ham alt det bedste. Jeg synes, det vil være underligt med en ny kvinde/mor i mit og mine søskendes liv, selv om vi er voksne og lever vores egne liv.

Hele familien skal mødes til en årlig komsammen til april, og jeg har på fornemmelsen, at vi vil blive introduceret til den nye kvinde der, og jeg ved simpelthen ikke, hvordan jeg skal tackle det.

Hilsen Den moderløse

Læs også: Mimis brevkasse: Søskendekamp om gevinsten

Kære ”Den moderløse”

Nu skriver du ikke, hvor gammel du er. Men efter dit brev at dømme, må du være omkring 7 år og fire minutter! Synes du virkelig, at det er i orden, at du skal fjernstyre din fars tilværelsse og modsætte dig hans samvær med en kvinde, som er kommet ind I hans liv? Du skriver selv, at du ønsker ham det bedste. Undskyld mig, det passer ikke. Du ønsker for ham, hvad der er det bedste for dig selv.

Jeg synes, du skal lægge din egoisme til side. Du og dine søskende lever jeres egne liv, og I har ingen som helst ret til at blande jer I jeres fars.

Kort sagt: Tag dig sammen og tag godt imod din fars nye veninde. Og glæd dig på hans vegne.

Kærligt (og skrapt) talt – Mimi

Se også: Mimis brevkasse: Visdom eller fri leg

Sponsoreret indhold